nb1.hu

Tököli csatlakozhatott a lilákhoz

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE:
 
,,A mai napon levezényelte első tréningjét Preisinger Sándor vezetőedzőnk, oldalán Tököli Attila asszisztens edzővel és a stáb többi tagjával.
 
Az új edzőpáros vírus-tesztje negatív eredményt mutatott, így minden akadály elhárult munkavégzésük elől. A hétfői pihenőt követően kedden kora délután stábértekezlettel indult a program, amelyen új vezetőedzőnk vázolta a feladatokat, elvárásokat és teendőket. Elmondta, hogy a megkezdett munkát sikeresnek tartja, nem szándékozik generális változásokat eszközölni, kivéve ha azt egy-egy előállt szituáció megköveteli. Hangsúlyozta, hogy őszinte és egyenes ember lévén, mindenkitől ugyanilyen hozzáállást és nyíltságot vár, hiszen a cél közös, amit közösen is szükséges megoldani. Cél, hogy az első csapat további sérüléshullám nélkül, továbbra is minél jobb eredményeket érjen el. Azt is kiemelte, hogy az eddig látottak alapján bizonyos finomhangolásokat próbál majd eszközölni, valamint saját elképzelése szerint a játék néhány elemét átformálni. Az egészségügyi szekciónak eddigi igen fontos feladatai talán még inkább előtérbe kerülnek, bizonyos mértékben változtat a belső házirenden és az edzések időpontjain és a regeneráción is.
 
Ezt követően labdarúgóinknak tartott eligazítást, majd mindenki a centerpályára vonult, ahol az első közös, ismerkedős edzés zajlott."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC