nb1.hu

Törtei Tamás szerint a franciák nyerik az Eb-t

Nyíregyháza - A Szpari csapatkapitánya a házigazdát tartja esélyesnek, és a magyar válogatott mellett az olaszoknak is szurkol.

A Nyíregyháza csapatkapitányának, Törtei Tamásnak egy hete műtötték meg a térdét, miután elszakadt a keresztszalag a lábában. A Szpari védője csütörtökön volt kontrollon, és mindent rendben találtak az orvosok, így megkezdheti a munkát a gyógytornásszal. Közben pedig nézheti az EB meccseket.

 

– Számomra ez most tökéletes program, meg is beszéltem a feleségemmel, hogy mivel mozogni nem tudok, a meccsek alatt őt fogom ugráltatni, ha szükségem van valamire – mondta Törtei Tamás a nyiregyhazaspartacus.hu-nak. – A házigazda franciákat tartom a legnagyobb esélyesnek, mert ők mindig jók a hazai rendezésű tornákon. Szívesen venném az olaszok sikerét, mert őket nagyon szeretem, a magyar válogatott mellett nekik is szurkolok. Ami a mieinket illeti, úgy érzem, továbbjutunk majd a csoportból. A nyitómeccsen az osztrákok ellen minimum egy döntetlenre jók lehetünk, Izlandot pedig legyőzhetjük. Egyedül a Portugálok ellen látok kevés esélyt arra, hogy pontot szerzünk, de 4 pont már elég lehet a továbbjutáshoz, a kieséses szakaszban pedig már bárki jöhet, már oda eljutni nagy dolog lenne – tette hozzá a Szpari csapatkapitánya.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC