Tóth Bence új csapata sikerével válaszolt a Szolnoknak - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Tóth Bence új csapata sikerével válaszolt a Szolnoknak

NB2.hu - 2016. March 25. Friday 09:37
Mezőkövesd – Pintér Attila csapata egyre több meccset hoz le kapott gól nélkül.
Kép forrása: mezokovesdzsory.hu

A Merkantil Bank NB II 20. fordulójában a Mezőkövesd 1-0-ra győzött Szolnokon. A mérkőzés pikantériája, hogy a vendégcsapatban pályára lépett Tóth Bence, aki tavasszal még a Szolnokot erősítette.

 

– Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy mi lett a ZTE és a Vác meccsének végeredménye, ez kicsit rányomta a bélyegét a játékra – mondta Tóth Bence a mezokovesdzsory.hu-nak. – Miután megszereztük a vezetést, főleg a második félidőben, inkább célfutball volt. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, akkor nem lett volna ennyire izgalmas a vége. De ez megint bizonyítja, hogy a csapatban óriási tartás van, s nagyon jó csapatszellem. Nem az első meccsünket hozzuk le egy-nullra, illetve fejezzük be emberhátrányban, s kapott gól nélkül. Ez az eredménye, hogy az edzésen mindenki oda teszi magát, odafigyel és szervezettek vagyunk végig.

 

– Görcsöt okozott a másik eredmény ismerete?

– Nem görcsöltünk, de tudat alatt ott volt. Nekem még egy tervem volt, Szolnokról érdekes körülmények között távoztam, de így volt a legjobb, hogy a csapat sikerével tudtam válaszolni nekik.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!