nb1.hu

Tovább szárnyal a kiesőjelölt Mosonmagyaróvár

Tóth András újabb csodája.

Három fordulóval ezelőtt lett az akkor tökutolsó Mosonmagyaróvár vezetőedzője Tóth András, aki előtte a III. Kerületi TVE szakmai vezetője volt. Tóth játékosként is vagány volt, de bebizonyította, hogy edzőként is az, mert rajta kívül talán senki nem vállalta volna el a lehetetlen feladatot.
 
Azért állítjuk, hogy lehetetlen feladatot, mert a Mosonmagyaróvárt mindenki elkönyvelte kiesőnek. Kivéve Tóthot, akivel a gárda még veretlen.
 
Kezdésként 2-2-j játszottak az irányításával Csákváron, majd 3-mat lőttek hazai pályán a Győrnek, tegnap meg hármat az NB I-be pályázó Békéscsabának.
 
Három meccsen tehát két győzelem és egy döntetlen a mérleg, nyolc rúgott és két kapott góllal. A lilák legyőzése után ezt nyilatkozta Tóth András:
 
„ Nagyon türelmesen, okosan és nagy szívvel játszottunk. Büszke vagyok a csapatra, ismét megmutattuk, hogy több van bennünk, mint amit a helyezésünk mutat.”
 
A Mosonmagyaróvár már tizennyolcadik, a már bennmaradó, azaz tizenhetedik helyen lévő Balmazújváros csak két ponttal van előtte.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC