nb1.hu

Tovább szárnyal a Vasas, de a kapusa most nagyon kellett – reakciók, videó

Fáj a szíve a Szpari edzőjének.

A legutóbbi 8 meccséből 7-et megnyert a Vasas, 1-szer meg döntetlent játszott. Az angyalföldiek szerdai áldozata a Szpari volt, a találkozót 1-0-ra hozták a budapestiek.
 
Fontos, hogy mindkét csapat tele volt hiányzókkal és az is, hogy Jova Levente két bravúrja is igencsak kellett a Vasasnak a három pont megszerzéséhez.
 
Schindler Szabolcs (Vasas): „Az első félidőben adottak voltak a lehetőségeink, de nem tudtuk azokat gólokra váltani. A második játékrészben jól jöttünk ki, jól kezdtük a játékot, egy gyors gólnak köszönhetően pedig kicsit változott a kép. Lezárhattuk volna a mérkőzést, ez sajnos nem sikerült. A meccs összképét tekintve rászolgáltunk a három pontra, de a játékkal nem vagyok elégedett. A győzelemmel viszont igen, ami jelen helyzetben a legfontosabb. Szurkolóink nagyon hiányoznak a mérkőzésekről, sajnos ezt ma is megtapasztaltuk.”
 
Gálhidi György (Nyíregyháza): „Óriási dicséretet érdemelnek a játékosok a küzdelemért, de fáj a szívem, hogy nem tudtunk pontot szerezni. Egy hibánkat kihasználta a Vasas, de volt egyenlítési lehetőségünk. A fiatalok közül sokan most játszottak először vagy másodszor a felnőtt csapatban, a hétvégén van egy újabb találkozónk az Ajka ellen, ahol megint pályára kell lépniük, nagy terhelést kapnak.”
 
 
Vasas  – Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0)
Illovszky Rudolf Stadion, zárt kapuk
Jv: Zierkelbach Péter (Vígh-Tarsonyi Gergő, Bornemissza Norbert)
Vasas: Jova – Terbe, Szilágyi, Otigba, Silye – Hidi M – Kovács M., Pátkai – Radó (Pekár 86.), Feczesin (Köböl 89.), Balajti (Vernes 70.)
vezetőedző: Schindler Szabolcs
Nyíregyháza: Fejér – Herczku, Svedyuk, Papucsek, Jánvári, Magyar (Vasiljevic 78.) – Végső, Szabó B.(Pataki 74.), Kártik (Sztankó 74.), Györgyi – Torkos (Hamed 54.)
vezetőedző: Gálhidi György
 
 

Log into Facebook

null

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC