Új címer és mezszponzor a SZEOL-nál - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Új címer és mezszponzor a SZEOL-nál

Hegedűs Gábor - 2016. July 08. Friday 08:29
Szeged - Elkezdték az SZVSE pálya felújítását is.
Kép forrása: Tóth Zsolt

Halkó Pál, az NB II-es újonc SZEOL SC ügyvezetője elsőként a személyi változásokat jelentette be a mai sajtótájékoztatón. Ahogy korábban már megírtuk, Siha Zsolt korábbi pályaedző sportigazgatóként folytatja a csapat mellett, a szakmai igazgató a pro licences Lóczi István lett, aki az utánpótlásban is tevékenykedik. Siha helyére pályaedzőnek Makra Zsoltot nevezték ki, aki tavaly a feljutásból még a pályán vette ki a részét.

 

– Emellett fontos, hogy az FK 1899 Szeged által levédetett, tradicionális SZEOL-címerről megállapodás született, így a továbbiakban ezt szerepeltetjük a mezünkön – fogalmazott Halkó Pál, aki megköszönte Havas Péternek, a megyeegyes FK 1899 Szeged elnökének a segítséget. - olvasható a Rangadó oldalán.

 

Mezszponzort is talált a klub, a szerelésen a Ridikül Magazin felirat szerepel majd, amely az újság mellett az azonos nevű tévéműsort is népszerűsíti. Halkó szerint ez azért is fontos, mert a családi magazinnal a családokhoz, a nőkhöz is tudnak szólni.

 

– Tegnap megkezdődtek a festési munkálatok az SZVSE-pályán, holnap pedig a műanyag székeket is felszerelik – mondta a pályafelújításról.

 

A megváltozott MLSZ-szabályok miatt hivatalosan még egyetlen új játékost sem jelentettek be, de erre hamarosan sor kerülhet. Korábban már jeleztük, hogy kikkel erősíthet a csapat.

 

Az elvárások? Halkó szerint a stabil bennmaradás a cél, ehhez Tóth Ákos vezetőedző is csatlakozott. Mint elmondta, ez nem csak egy lépés, hanem egy ugrás a csapatnak, de nem átszállójegyet akarnak váltani, hanem évekig biztosítanának egy profi klubot a szegediek számára.

 

Siha Zsolt klubigazgató az NB II-es feladatokat egy hasonlattal ábrázolta: „úszni tudunk, csak vízben még nem próbáltuk”.

 

– Nem tudjuk pontosan, hogy mennyi feladattal jár majd egy NB II-es szezon, elképzelhető, hogy még ez a bővített szakmai stáb is kevés lesz ehhez. Nagy motiváció van bennünk, mert szeretnénk bebizonyítani, hogy helyi kötődésű emberekkel is meg lehet teremteni egy másodosztályú klub alapjait – fogalmazott Siha.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!