nb1.hu

Új sportigazgató Győrben, edzőváltás Kozármislenyben

Megtalálták Mihalecz István utódját a Rába-partiak.

Eseménydús nap volt a szerdai az NB II-ben: Győrben Köteles László lett az új sportigazgató, míg a Kozármisleny csapatától távozott a vezetőedző.
 
KOZÁRMISLENY
 
A 20. helyen álló Kozármisleny a hivatalos oldalán így számolt be az edzőváltásról:
 
"Ma reggel a klub vezetése és Szekeres Zoltán közösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a csapat eredményessége és a bennmaradás elérése érdekében elválnak útjaik.
 
A fiatal tréner a támadófoci elkötelezett híveként érkezett Kozármislenybe és szép győzelmeket és látványos focit is láthattunk a csapattól az ő irányítása alatt.
 
A mérkőzéseket még a jobb csapatok ellen is domináltuk, de sajnos a zárt, betömörülő védekezéseket sokszor nem sikerült feltörni, így elmaradtak a győzelmek olyankor is, amikor nagyon nekünk állt a mérkőzés.
 
Szekeres Zoltán tavaly ősszel az MTK elleni vereséget követően ült le a csapat kispadjára és most az MTK elleni mérkőzés előtt köszön el.
 
A fiatal tréner rendkívül elhivatott, profi szakember, mindent a munkájának és a labdarúgásnak szentel, személyében egy kiváló szakembert ismertünk meg!
 
A vezetőedző és a klub irányítói végig jó kapcsolatot ápoltak, ennek az eredménye az is, hogy Szekeres Zoltán a csapat jövőjét is szem előtt tartva közös megegyezéssel távozik a posztjáról.
 
Magyar Márk klubigazgatónk a következő gondolatokat osztotta meg velünk a váltás kapcsán:
 
„Sajnos egy klub életében vannak ilyen nehezebb, szomorúbb napok is. Nehéz ez az elválás, hiszen Szekeres Zoltán egy ambiciózus, alapos, jó szakember, aki rengeteg energiát tett ebbe a projektbe. „Centikre” voltunk attól, hogy a pályán hétről-hétre mutatott szép focink ennél jóval több megszerzett ponttal párosuljon, ez esetben pedig egészen más helyzetben lennénk. Szurkolóink nyilván sorolhatnák azokat a bajnokikat, amikor nagy fölényben játszottunk, nekünk állt a zászló, de valamiért nem tudtuk átlépni saját árnyékunkat. A foci időnként tartogat szerencsétlen időszakokat, amikor hiába tesz meg az ember mindent a sikerért, az csak nem akar jönni. Ez pedig mentálisan visszavetheti a társaságot. Szekeres Zoltánnal közös megbeszélésünk során úgy láttuk, új impulzusra, friss lendületre van most szüksége NB II-es együttesünknek ahhoz, hogy minél nagyobb esélye legyen elérni a bennmaradást. Távozó vezetőedzőnket az itt kialakított emberi kapcsolatai és a felnőtt csapat impozáns statisztikai mutatói, valamint szemre is tetszetős játéka minősítik. Köszönjük a kozármislenyi labdarúgásért végzett munkáját és sok sikert kívánunk neki az élet minden területén!”
 
GYŐR
 
Mihalecz István sportigazgatót Köteles László váltotta, íme a nyolcadik pozícióban tanyázó győriek bejelentése:
 
"A tavaly nyáron kinevezett Mihalecz Istvánt a korábban több külföldi csapatnál is megforduló, egykori remek hálóőr, Köteles László váltja a sportigazgatói székben. A 38 éves sportember a legeredményesebb éveit Belgiumban, azon belül is a KRC Genk csapatánál töltötte, amellyel többek között a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörében is szerepelt. Köteles nagy ambíciókkal és lendülettel vág bele az új munkába.
 
– Ahogy futballista koromban is volt, úgy most is, amit csinálok, abban sikeres szeretnék lenni, és a maximumot akarom nyújtani – kezdte Köteles László. – Első és legfontosabb dolog a célok meghatározása közép- és hosszútávon. Ha ezek megvannak, akkor ezekért kell mindent megtenni. Személyes célom, hogy visszahozzuk azt az ETO-t, ami ellen még én is játszottam a Diósgyőr színeiben rengeteg néző előtt, nagyszerű hangulatú mérkőzésen. Természetesen ez egyenes arányban van a csapat teljesítményével, hiszen, ha jó a produkció, akkor sokan lesznek a lelátón. Ezelőtt játékosügynökként dolgoztam, így kerültem kapcsolatba a klub ügyvezetőjével Jan Van Daele-val. Sokat beszélgettünk, elmondtam a véleményemet a futballról, majd szóba került a lehetőség az ETO-nál, amin nem kellett sokat gondolkodnom. Az előző munkámat teljesen feladtam, így maximálisan az ETO-ra koncentrálok a jövőben, nagyon várom, hogy megkezdjük a közös munkát."
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC