Új szponzor a DVTK-nál, tehetség Pécsen, szaúdiakkal játszott a Siófok - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Új szponzor a DVTK-nál, tehetség Pécsen, szaúdiakkal játszott a Siófok

Nagy Benjámin - 2021. July 22. Thursday 11:48
Négyig jutott a Szeged, jó hír a csákvári szurkolóknak.
Kép forrása: dvtk.eu

 

DVTK

 

 

 

"A HELL ENERGY támogatóként a DVTK-család tagja lett. A diósgyőri multisport klub és a borsodi megyeszékhelyhez ezer szállal kötődő HELL ENERGY olyan útra lépett, amelynek nem lehet más a célja, mint az, hogy új szintekre emelje a diósgyőri sportot. Az ünnepélyes bejelentés a sajtó képviselői előtt történt a DVTK Stadionban.

 

 

- Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy régóta szerettük volna már partnerként magunk mellett tudni a HELL-csoportot és sok munkánk van abban, hogy végül létrejöhetett ez a szponzori megállapodás - kezdte Sántha Gergely. - Az egyik legjobb dolog a mai bejelentésben, hogy senkinek nem kell külön bemutatnunk legújabb partnerünket, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási energiákat fektettek abba, hogy mindenki által ismert és közkedvelt termékeiknek köszönhetően a világ egyik vezető energiaital-gyártójává váljanak. A hírnevükhöz szintén hozzájárult a Miskolctól 10 kilométerre Szikszó mellett létrehozott high-end gyártóközpont, ami nem csak hazánkban, hanem a világon is egyedülállóan magas színvonalat képvisel. Biztos vagyok benne, hogy ha az az energia és az a lendület, ami a HELL-t jellemzi, kiegészül a DVTK-család 111 éves küzdeni tudásával és szenvedélyével akkor együtt bármit elérhetünk.

 

Régóta hangsúlyozzuk, hogy igazán nagy dolgokra a DVTK csak akkor lehet hivatott, ha a megye és a régió legfontosabb gazdasági szereplői a klub mellé állnak. A tulajdonosi szándék mellett fontos, hogy a helyi vállalkozók és a megye komolyabb cégei is úgy gondolják, hogy együtt felépíthetünk valami olyat, amit előttünk még senki Észak- Magyarországon. Jó úton járunk, hogy ez sikerüljön.

 

Egy korábbi bejelentés alkalmával is kiemeltem, így most is megteszem, hogy ez az együttműködési megállapodás egy olyan fontos időszakban született, amikor labdarúgó csapatunk azért harcol, hogy ismét a legjobbak között szerepeljen, ezért külön köszönet illeti a HELL tulajdonosait és a cég képviselőit.

 

A mai bejelentés - ahogy az a labdarúgó csapat mezén is látható - elsőként a DVTK labdarúgó csapatát érinti, de legújabb partnerünk nem csak a labdarúgást, hanem a klub egészét is támogatni fogja. Így megjelenik majd minden csapatsportágunk mezén, ott lesz a HELL a jégkorongozóink,  kosárlabdázóink, a férfi mellett a női labdarúgóink, valamint röplabdázóink szerelésén is. Mivel labdarúgó csapatunk idegenben kezdi meg a pontvadászatot, első alkalommal az idegenbeli mezünkkel mutattuk be a HELL ENERGY logót, de hamarosan közösen leleplezzük majd a vadonatúj hazai mezt is. Köszönjük a támogatást és üdv a DVTK családban! - zárta a DVTK elnöke.

 

- Szeretném kifejezni örömünket, hogy ma itt vagyunk együtt, egy patinás, nagy múltú sportklub képviselői, illetve egy, a klubéhoz képest ugyan rövidebb múltra visszatekintő, ám annál agilisabb és dinamikusan fejlődő cég - tette hozzá Schmidt Krisztián. - A HELL egy olyan családi vállalkozásból lett nagyvállalat, amely ma már a világ legtávolabbi pontjaira juttatja el nap mint nap a Borsodban előállított termékeit. Ez a két, saját területén kimagaslót produkáló gárda azt gondolom, nagyon sok mindenben hasonlít egymásra, de elsősorban és leginkább a gyökereikben, hiszen mindkettő Miskolchoz kötődik, itt fejlődik, eredményeik az itt élőket teszik elégedettebbé. Az utóbbi években több ízben felröppentek a hírek, hogy a HELL a DVTK mellé áll. Ezt az együttműködést most először valóban meg tudjuk erősíteni, és talán senki sem lepődik meg, hogy a régió kiemelkedő munkaadójaként, a borsodi ipar jelentős szereplőjeként együttműködésre lépünk a patinás klubbal.

 

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy lokálpatrióta szemléletünket gyakorlatias tettekben is megmutassuk, és erőforrásainkat az igazán nagynevű és nagy múltra visszatekintő DVTK-nak felajánljuk. Mint egy jóbarát, akire mindig lehet számítani, támogatásunkról biztosítottuk a „családot”, hiszen értékeink hasonlóak és egyaránt hiszünk a sport közösséget összekovácsoló erejében. Borsodi kötődésű cégként, mely a régióban termel, itt valósítja meg beruházásait és munkavállalóinak döntő többsége itt éli mindennapjait, mindig is kiemelten fontos volt számunkra, hogy a társadalmi felelősségvállalásból is leginkább helyi szinten vegyük ki a részünket.

 

A miskolci, borsodi emberek nagy részének egy fontos érzelmi kötődése van a DVTK-hoz, nekünk pedig az itt élők fontosak. Így mindig is egyértelmű volt számunkra, ha szponzorálunk, helybéli sportklubot szponzorálunk. A DVTK jelmondatával, „Együtt vagyunk, győzni fogunk!” könnyű azonosulnunk. Cégcsoportunk esetében sokszor szoktuk mondani, a HELL nem csak egy cég, hanem egy értékközösség, melyben a felkészültség, az alázat, a szorgalom és az akarat azok az értékek, melyet valamennyi kollégánk magáénak érez, és így tudunk csapatként előre haladni a céljaink eléréséért. A DVTK-családba történő belépésünk azon szemlélet példája, hogy azok, akiket hasonló attitűdök vezérelnek, együtt sokra vihetik! A támogatással vállalt missziónk, hogy a DVTK csillaga újra a méltó helyre emelkedjen, és ezt együtt sikerüljön elérnünk - zárta a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója."

 

PMFC

 

"A 18 esztendős Kövesdi Péter középpályásként hosszútávon képzeli el pályafutását a PMFC-nél.

 

Bemutatjuk a PMFC nyolcadik nyári igazolását, a 18 esztendős Kövesdi Pétert, aki 2003. március 1-jén született Budapesten. A fiatal középpályás hét évesen kezdte meg labdarúgó pályafutását a szentendrei Dunakanyar SE színeiben, majd később Székesfehérváron folytatta. A Vidi utánpótlásából idővel felkerült az NB III-ban szereplő második csapathoz, ahol az előző idény során 25 harmadosztályú mérkőzésen játszott. Tehetségére a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek, idén márciusban Románia ellen bemutatkozott a magyar U18-as nemzeti csapatban. A remek fizikumú játékos nagy reményekkel érkezett NB II-es labdarúgócsapatunkhoz.

 

– A Székesfehérváron eltöltött korábbi évek miatt alapvetően egy fiatalabb öltözőhöz szoktam hozzá, de úgy érzem, egyre jobban megtalálom a hangot csapattársakkal, akik mindenben támogatnak. Örülök, hogy a PMFC-hez igazoltam, hosszútávon képzelem el a pályafutásomat Pécsen – így Kövesdi Péter. – Szeretnék minél előbb stabil játékossá válni és szép sikereket elérni. Természetesen, mint mindenki, én is nagyon várom már a szezont, mégiscsak egy profi bajnokságba kóstolhatok bele. Izgatott vagyok a kezdéssel kapcsolatban, bízom benne, hogy a szurkolók nagyszámban támogatnak majd minket – tette hozzá középpályásunk.

 

Nyolcadik nyári igazolásunk kiválasztásáról Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató nyilatkozott: – Korábban már szót ejtettem arról, hogy négy-öt a fiatalszabálynak megfelelő játékossal szeretnénk feltölteni a keretet. Ezt első körben a saját utánpótlásunkból igyekszünk alkalmazni, viszont a 2002-es korosztály egy részét a további fejlődésük érdekében kölcsönadjuk, a többiek pedig a második csapatban kapnak szerepet. Természetesen részt tudnak venni a felnőtt gárda életében és számukra is nyitva áll az ajtó a profi szerződés előtt. Kövesdi Péter 2003-as létére jövőre is megfelel a fiatalszabálynak. Tavaly a Videoton NB III-as együttesének tagjaként játszott, a nálunk eltöltött időszak és edzőmeccsek alapján pedig jó benyomást tett a szakmai stábra. Bízom benne, hogy további fejlődése töretlen lesz – mondta Kulcsár Árpád.

 

Névjegy: Kövesdi Péter
Születésnap: 2003.03.01.
Születési hely: Budapest
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Középpályás
Magasság: 181 cm
Testsúly: 75 kg
Előző klubja: MOL Fehérvár FC

 

Kövesdi Péternek sok sikert kívánunk piros-feketében!"

 

CSÁKVÁR

 

"Nem egészen másfél hét van hátra a 2021-22-es másodosztályú bajnokság rajtjáig. Az első fordulóban a tavasszal még élvonalban szerepelt, a mind létszámában, mind lelkesedésben országszerte irigyelt szurkolótáborral rendelkező Diósgyőrt fogadja csapatunk.

 

- Mint köztudott, centerpályánk a felújítás után még nincs használható állapotban, emiatt Felcsúton fogadjuk a DVTK együttesét augusztus elsején – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor. – A magunk módján szeretnénk megköszönni szurkolóink kitartását, hogy az elmúlt szezon nehezebb időszakában is számíthattunk rájuk, hogy a zárt kapus meccsek idején is magunk mögött érezhettük őket. Éppen ezért egy döntöttünk, hogy a Pancho Arénában megrendezésre kerülő első bajnoki találkozóra ingyen engedjük be a csákvári lakcímkártyával rendelkezőket. Természetesen az érvényes jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvány bemutatását is elkérik a rendezők a belépéskor.

 

Augusztus elsején 19 órakor kezdődik a DVTK elleni bajnoki találkozó Felcsúton."

 

SIÓFOK

 

SZEGED

 

"Ötödik felkészülési mérkőzésünkön 4-1-es győzelmet arattunk a Budapest Honvéd II. ellen szerdán, a Szent Gellért Fórumban.

 

Villámrajtot vettünk és már az ötödik percben megszereztük a vezetést egy mintaszerű ellentámadás végén, amikor Ódor centerezett a jobboldalról, Kóródi pedig remek ütemben érkezett. Öt perccel később már kettővel vezettünk: megint Ódor volt az előkészítő, de ezúttal Gréczi kapta a labdát, aki a tizenhatos csücskétől egy biciklicselt követően ballal kilőtte a rövid alsót. Kevéssel a félidő felét megelőzően Dobronoky harcolt ki egy büntetőt, amelyet Germán magabiztosan értékesített. A szünetre 3-0-s szegedi előnnyel vonulhattak a csapatok.

 

A második játékrészben is sikerült gyarapítani a gólok számát: a 76. percben egy ragyogó akció végén Kővári lőtt a tizenhatosról, Berla kapus elsőre még hárítani tudott, de a kipattanónál Haruna lövésénél már tehetetlen volt.

 

A mérkőzés hajrájában egy kontratámadásból szépíteni tudtak a vendégek, így 4-1-gyes szegedi győzelemmel zárult a találkozó.

 

Vasárnap az NB II-es újonc, Kecskemét otthonában tartjuk a bajnoki főpróbát.

 

Felkészülési mérkőzés
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budapest Honvéd II. 4-1 (3-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Borbás.
Szeged-Csanád GA: Molnár - Ódor, Temesvári, Tóth G., Bitó, Simon, Farkas, Gréczi, Dobronoky, Kóródi, Germán. Csere: Ásványi - Kővári, Gajdos, Mohl, Murár, Kapic A., Haruna, Vidnyánszki. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Kóródi, Gréczi, Germán (büntetőből), Haruna."

LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 06. 28. 07:33

Ismét legyőzné az ukránokat a magyar női válogatott - reakció

Íme, a keret!
2022. 06. 28. 06:32

Keddi foci: edzőmeccset játszik a Fradi

Német csapat lesz az FTC ellenfele.
2022. 06. 27. 22:46

Eb-döntőre utazik a magyar női futsalválogatott

Íme, a keret!
2022. 06. 27. 22:09

Kecskemét: megvan az első ellenfél

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 17:36

Erősített a Gyirmót, a Kazincbarcika és a Csákvár

Szerződéshosszabbítás az MTK-nál.
2022. 06. 27. 11:37

Kazincbarcika: védő és támadó érkezett - reakciók

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 18:25

Változások a DEAC keretében, távozó a Jászberénynél

Nyilatkozott az újonc új edzője.
2022. 06. 27. 12:09

Felkészülés: az Ajka ellen kapott ki a Balassagyarmat - reakciók

Egy félidőn át bírta a harmadosztályú együttes.
2022. 06. 27. 20:47

Dupla a legjobbkor: üzenet Feczesinnek és Novothnynak is - reakció

Illetve a stábnak, a vezetőknek és a szurkolóknak is.
2022. 06. 27. 19:58

Átigazolás: az AS Rom és a Perugia után a Kazincbarcika viszi a Honvéd fiatalját

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 09:45

Budafok: magyar és szlovák csapat is az ellenfelek között

Telkiben készül az együttes.
2022. 06. 26. 19:06

Távozókat jelentett be a Kozármisleny, támadót igazolt a Dorog

A védelmét erősítené a Szpari, friss hír a Hali-játékos állapotáról.
2022. 06. 26. 19:41

Új játékosok a pécsieknél, megnevezte edzőjét az újonc

Fiatal magyar tehetséget igazolt a Putnok.
2022. 06. 26. 10:52

Debrecen: Szöllősi György és az egyetem

Sándor Mihály legendás könyve is szóba került.
2022. 06. 27. 19:53

Kisvárda: Diósgyőrből tért vissza a Kapitány

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 19:48

Puskás Akadémia: ilyet 2 éve nem engedett meg a Real Madrid senkinek

Felcsúti élménybeszámoló: Iker Casillas is fontos láncszem.
2022. 06. 27. 19:40

FTC: az igazi osztrák vendégszeretet - videó

A kemény meló mellett csapatépítésre is jutott egy kis idő.
2022. 06. 27. 18:49

Kleinheisler László az NB I-ben folytathatja karrierjét?

Horvát oldal foglalkozott az ügyével.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!