nb1.hu

Újabb csapat kezdte meg a közös edzéseket

Hivatalos bejelentés.

Az NB II-ben szereplő Csákvár csapatánál is úgy döntöttek, hogy megkezdik a közös edzéseket. A Fejér megyei klub labdarúgói 4-5 fős csoportokban tréningeznek. Visinka Ede vezetőedző elmondta, a foglalkozásokra a futballisták a saját labdájukat viszik. Íme a csákváriak közleménye:
 
"Miután a fél NB I megkezdte már a kiscsoportos foglalkozásokat, a másod-, és harmadosztályú bajnokságokban szereplő együttesek is kezdenek felbátorodni. Elsőként Csákváron döntöttek úgy, hogy az egyéni edzéseket követően immár 4-5 fős csoportoknak vezényel foglalkozást a szakmai stáb.
 
– A játékosok szerelésben jönnek a pályára, mindenki hozza magával a saját labdáját, s az edzést követően mennek is haza – felelte honlapunk érdeklődésére az NB II negyedik helyén tanyázó csapatunk vezetőedzője, Visinka Ede. – Az első napok után, amikor csak amolyan rávezető labdás gyakorlatokat végeztünk, ma már megpróbálkozunk a támadásvezetésekkel is. Természetesen nem kell nagy dolgokra gondolni, hiszen kiscsoportokban nem lehet különösebb „kunsztokat” csinálni, de legalább ismét labdával, kapura dolgoznak a játékosok. A három hálóőrünket beosztotta egy-egy csoport mellé Bíró Szabolcs kapusedző, így minden „csapatnak” jut egy portás is.
 
Milyen állapotban tértek vissza a játékosok a pályára?
 
– Fegyelmezett gárda a mienk, nincs okom a panaszra. Az elmúlt tíz hónap munkájának, valamint a „házi karanténban” végzett egyéni edzéseknek köszönhetően fizikailag elfogadható állapotban van a társaság, ám a labdás gyakorlatok hiánya meglátszik a mozgásukon. Mindegy, az otthoni gyakorláshoz képest ez a kiscsoportos foglalkozás is mindenképpen előrelépés, ám hogy mikor dolgozhat együtt az egész keret, arról egyelőre nincs információm.
 
Az Aqvital FC Csákvár vezetői, játékosai szeretnék, ha a bajnokság végső sorrendje a pályán dőlne el, ám hogy folytatódhat-e valamikor a pontvadászat, az nem rajtuk múlik."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC