nb1.hu

Újabb élcsapatot tréfált meg a Tiszakécske, ismét kikapott a Haladás – eredmények, tabella

Remekül nyúlt bele a meccsbe az Ajka trénere.

Véget értek a 17. forduló délutáni meccsei, rangadókból és meglepetésekből nem volt hiány.
 
Sorozatban a második, az egész idényt tekintve a harmadik győzelmét aratta a Békéscsaba, ezúttal a Nyíregyházát győzte le a lila-fehér csapat, ráadásul el is mozdult a kieső helyről. A Haladás ismét kikapott, akárcsak a hétvégén, ezúttal ráadásul hazai környezetben a Siófoktól.
 
Remekül nyúlt bele Kis Károly, az Ajka mestere a Budafok elleni mérkőzésbe, ugyanis a második játékrész elején Szarka helyére Dragónert küldte be, aki az 58. percben megszerezte a vezetést, ám 7 perccel később Kovács egalizált, így 1-1es döntetlennel zárult a találkozó.
 
A Szeged otthon tartott egy pontot a Pécs ellen, míg a Tiszakécske újabb feljutásra hajtó csapatot tréfált meg a Vasas után, ugyanis hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a Kecskemétet. Itt fontos azt is megjegyezni, hogy a másodosztály sereghajtója 9 emberrel fejezte be a találkozót, ugyanis előbb Csákit, majd Farkast is kiállította a játékvezető.
 
EREDMÉNYEK:
 
Békéscsaba 1912 Előre–Nyíregyháza Spartacus FC 1–0 (Lukács R: 42.)
Szombathelyi Haladás–BFC Siófok 1–2 (Jagodics B. 40. – öngól, ill. Jagodics B. 60., Deutsch 75.)
Tiszakécskei LC–Kecskeméti TE Hufbau 1–0 (Erdei C. 45. – 11-esből) – Kiállítva: Csáki (66., Tiszakécske), Farkas N. (81., Tiszakécske) – Kihagyott büntető: Tóth B. (67., Kecskemét), Tóth D. (82., Kecskemét)
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Pécsi MFC 1–1 (Horváth K. 27., ill. Bíró B. 32.)
Budafoki MTE–FC Ajka 1–1 (Kovács D. 65. – 11-esből, ill. Dragóner 58.)
 
KORÁBBAN:
 
Hétközi fordulóval folytatódik a küzdelem az NB II-ben. A 17. játéknap öt olyan mérkőzéssel vette kezdetét, amely 13 órakor rajtolt. 
 
Vasárnap a Vasas behúzta a Haladás elleni rangadót, az angyalföldiek most a Szentlőrinc otthonában vizitáltak. Szerencséjük volt az első félidő végén a vendégeknek, hiszen a rutinos Grumics a saját kapuját vette be, ezzel szerezték meg a vezetést a fővárosiak. A szünet után a tapasztalt Feczesin is beköszönt, így a Vasas őrzi az első helyét.
 
A DVTK pontokat hullajtott a Soroksár ellen. A Sori egy tizenegyessel került előnybe az első játékrész végén, erre Hegedűs a 76. percben válaszolt. Egyébként az előzetesünkben már jeleztük tegnap, hogy az élcsapatoknak nehéz dolguk lehet ma:
 

A Győr nagyon hamar beköszönt a III. Kerület otthonában, és a Rába-partiak a folytatásban még nagyobb fórra tettek szert, végül 3-0-ra diadalmaskodtak. Szintén korai góllal ágyázott meg a sikerének a Dorog, amely a Szolnokot fektette két vállra. A Budaörs-Csákvár találkozó döntetlennel zárult.
 
Eredmények:
 
III. Ker. TVE–WKW ETO FC Győr 0–3 (Vernes 3. –11-esből, Bacsa 47., Erdei, 65. – öngól)
Soroksár SC–Diósgyőri VTK 1–1 (Lőrinczy 42. –11-esből, Hegedűs J. 76.)
Budaörs–Aqvital FC Csákvár 1–1 (Molnár Cs. 43., ill. Bakos 28.)
Szentlőrinc–Vasas FC 0–2 (Grumics 45. – öngól, Feczesin 75.)
Dorogi FC–Szolnoki MÁV FC 2–0 (Szabó L., 4., 32.)
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.
 
FRISSÍTÉS:
 
CSÜTÖRTÖK, 11.33:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC