nb1.hu

Újabb fiatal magyar mutatkozott be a Nyíregyházában

Nem túl szerencsés mérkőzésen.

ÍME, A NYÍREGYHÁZA BEJELENTÉSE:
 
"Erdei Martin a hajrában lépett pályára Pécsen. 
 
Nagy Gergő után a hétvégén újabb fiatal, saját nevelésű játékos mutatkozhatott be a Szpari első csapatában. Erdei Martin nyáron kapott profi szerződést a klubtól, a Pécs ellen (6-1-re győzött a Munkás) pedig a hajrában pályára is léphetett élete első NB-II-es mérkőzésén.
 
– Pénteken, a kerethirdetéskor tudtam meg, hogy én is utazok az első csapattal Pécsre. Ekkor már reménykedtem, hogy pályára is léphetek, de ez csak akkor vált biztossá, amikor Feczkó Tamás szólt, hogy beállok. Azt kérte, hogy ne izguljak, próbáljak meg felszabadultan futballozni – mondta Erdei Martin.
 
Sajnos az eredmény nem alakult jól, de a fiatal támadó abban bízik, a Győr ellen már győztes csapatban szerepelhet.
 
– A pécsi mérkőzés rosszul alakult számunkra. Sokan hiányoztak a keretből, a házigazdának pedig most minden sikerült. Nagyon sajnáltam az eredményt, de bízom abban, hogy vasárnap újra úgy játszunk, mint a Szolnok ellen. Nekem ez a pár perc játék is sokat számított, már tudom, milyen az NB-II-ben szerepelni, és legközelebb kevésbé izgulok már – tette hozzá a Szpari játékosa.
 
A 18 éves labdarúgó már egy ideje a felnőtt kerettel készül, tavaly sokat játszott a Szpari II-ben is, de egy bokaszalag szakadás miatt ki kellett hagynia néhány hetet.
 
– Szerencsére a vártnál gyorsabban, négy hét alatt felépültem. Köszönhető mindez Darabos Balázs erőnléti edzőnek, és a kezeléseknek. Már teljesen rendben vagyok, és bízom abban, hogy segíthetek majd a Spartacusnak a célok elérésében – mondta Erdei Martin."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC