nb1.hu

Újabb játékos távozott a Balmazújvárostól

Marad a másodosztályban a játékos.

Fekete Ádám a Kazinbarcika együttesében folytatja a pályafutását. A játékost jól ismeri Gálhidi György vezetőedző is. Íme a barcikaiak bejelentése Fekete érkezéséről:
 
"A bajnokság előtt Gálhidi Györggyel készített interjúnkban már veztőedzőnk is említette, hogy egy rutinos csatárral folytatunk tárgyalásokat, a Kazincbarcika mestere akkor így nyilatkozott:
 
"Ha minden igaz hamarosan leiigazunk egy klasszikus centert, aki fiatal korában Nyíregyházán már volt játékosom, tehát ismerem és szép pályafutás van mögötte…"
 
Gáhidi György ekkor Fekete Ádámról beszélt, akit immár hivatalosan is a Kazincbarcika nyolcadik nyári igazolásaként mutathatunk be.
 

null

null

Fekete Ádám Nyíregyházán született és ott is kezdte pályafutását, itt a 2008/2009-es szezonban az akkori NB1-es Soproni Ligában is bemutatkozott, ebben a szezonban egy alkalommal kezdett a Szpari első számú csapatában, hatszor állt be csereként és szintén hatszor a kispadon foglalt helyet, emellett az NB3 Tisza csoportjában versengő tartalékcsapat alapembere volt. Első NB1-es gólját szintén a 2008/2009-es bajnokságban szerezte a Paks elleni egyenlítő találatával.
 
Nyíregyházáról Szigetszentmiklósra igazolt, a 2010/11-es szezontól egy rövid osztrák kitérővel egészen a 2014/15-es bajnokságig az  NB2-es SZTK-Erima csapatát erősítette, ahol a 2011/12-es bajnoki évben szerepelt a legjobban, ekkor 14 mérkőzésen 10 gólt szerzett.
 
Fekete Ádám 2015-ben igazolt Balmazújvárosra, ahol 2015/16-ban és 2016/17-ben az NB2-ben, majd az ezt követő szezonban az NB1-ben, tavaly pedig ismét a Merkantil Bank Ligaban segítette a csapatot. A Balmaz színeiben részben egy-egy sérülés miatt összesen 72 alkalommal lépett pályára bajnoki mérkőzésen, ebből 27-szer volt  kezdő és 12 gólt szerzett csapatának. 
 
Fekete Ádám jelenlegi kerütünkből Berki Istvánnal a 2018/19-es bajnokságban Balmazújvároson, Horváth Lászlóval pedig  Szigetszentmiklóson és Balmazon játszott egy csapatban."
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC