Újabb szerződéskötéseket jelentett be a Nyíregyháza - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Újabb szerződéskötéseket jelentett be a Nyíregyháza

Simon Zoltán - 2022. June 15. Wednesday 13:07
A DVSC ellen lesz a főpróba!
Kép forrása: Nyíregyháza
ÍME, A NYÍREGYHÁZA BEJELENTÉSE:
 
GYEREKKOROMTÓL A SZPARIBAN AKARTAM JÁTSZANI
Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus – jelentette be a klub vezetése a szerdai sajtótájékoztatón.  Oláh Benjámin saját nevelésű labdarúgó, mindössze 16,5 éves. Fiatal kora ellenére a Szpari II. meghatározó játékosa lett, a Megyei I. osztályban 7 gólt szerzett az elmúlt idényben. Bár több csapat is csábította a támadót, ő mindenképp Nyíregyházán akart maradni, a klub pedig profi szerződést kínált neki. Az egyik példaképe a klubhűség tekintetében Szatke Zoltán, szeretne ő is hasonlóan sikeres pályát befutni a Szpari színeiben. 
 
- Már gyerekkoromtól a Szpari játékosa akartam lenni, ez hét éve sikerült. Most az a célom, hogy minél több lehetőséget kapjak az NB-II-ben, és bizonyíthassak - mondta Oláh Benjámin játékos. 
 
Szintén a Nyíregyháza Spartacust erősíti a jövőben is Nagy Sándor és Jánvári Gábor. Mindkét labdarúgóval szerződést hosszabbított a Szpari. 
 
- Nagyon fontos, hogy az értékeinket megtartsuk, és azok, akik erősségei a csapatnak, itt is maradjanak. Hozzájuk érkeznek még újak különböző posztokra, a keret pedig rövidesen teljes lehet - mondta Kósa Árpád ügyvezető, Nyíregyháza Spartacus
 
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy június 20-án kezdődik a felkészülés, július 6-tól pedig edzőtáborba utazik a csapat Szlovéniába. 
 
- Öt edzőmérkőzést tervezünk Szlovéniában cseh és horvát első ligás csapatok ellen, a cél az, hogy mindenki 90 percet játszhasson. Erős csapatok ellen látszik igazán, hogy miben kell fejlődnünk. A főpróbát az edzőtábor után a Debrecen ellen tartjuk - mondta Feczkó Tamás vezetőedző."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!