nb1.hu

Újabb válogatott tehetség írt alá Győrben

Nagy lehetőséget kapott a 18 éves futballista.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az ETO FC Győr vezetősége profi szerződést kötött Kalmár Olivérrel. Nem sokkal később jelentették, hogy a szintén U18-as válogatott Hidi Sándor is megkötötte első profi kontraktusát. Természetesen a fiatal, aki már bemutatkozott a felnőtt csapatban, örült a lehetőségnek, de itt nem állna meg.
 
– Nagyon örülök, hogy szerződést kaphattam. Persze továbbra is legalább ugyanolyan keményen fogok dolgozni edzéseken, ahogy eddig, és remélem, viszonozni tudom a bizalmat, és minél több játéklehetőséghez jutok a felnőtt csapatban minél előbb – idézi a klub honlapja a játékost, aki terveiről hozzátette: – Klubszinten szeretnék minél több lehetőséget kapni a felnőtt csapatban, minél jobb eredményeket elérni, és a szezon végén minél jobb helyezéssel zárni a tabellán.
 
Hidivel nem csak az ETO-nál, a válogatottnál is számolnak, de nem érzi még elég stabilnak a helyét.
 
– Nagyon örülök, hogy számolnak a válogatottban, legközelebb márciusban Örményországban játszunk felkészülési meccseket. Szeretnék minél több mérkőzést játszani a válogatottal és szeretném stabilizálni a helyemet, hogy a jövőben felnőttként is lehetőségem legyen címeres mezben játszani – zárta Hidi.
 
Legkedvesebb ETO-s emlékét is felelevenítette az ifjú labdarúgó.
 
– Amikor a tavalyi idényben hazai pályán a Sopron ellen egész második félidőben pályán lehettem. Kint voltak a Stadionban az ETO ultrák, nagyon jó hangulatot teremtettek, óriási élmény volt, és ráadásul nyertünk 2-1-re! – mesélte a fiatal játékos. – Volt egy számomra emlékezetes pillanatom a meccsen, az ellenfél kontratámadást vezetett, és a saját tizenhatosunk vonalán átemeltem egy játékos fölött a labdát, és a nézők meg is tapsoltak. Ezt a pályán nem hallottam, de utólag a csapattársaim elmesélték, erre külön büszke vagyok.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC