Újabb vereség, gödörben az ETO - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Újabb vereség, gödörben az ETO

NB2.hu - 2017. August 28. Monday 12:59
Győr – A vezetőedző szerint csapatként kell visszakapaszkodni.

Egyelőre felemásan szerepel az NB II-ben az újonc ETO FC Győr, amely a 6. forduló vasárnapi mérkőzésén hazai környezetben 1-0-ra kikapott a Békéscsbától. Hullámvölgyben van a csapat – ismerte el Bekő Balázs vezetőedző.

 

A gól nélküli döntetlennel befejezett első játékrész bátor és lendületes játéka után a folytatásban némileg megtorpant az ETO, a csabaiak pedig egy szögletet követő szituációban megszerezték a pontok sorsát eldöntő találatot. A vasárnap estére Győrbe is megérkező vihar a hajrában nem tett jót a játéknak, a presztízsmeccs elveszítése pedig az idény elején még a feljutásra is esélyesnek tartott Győrnek, az ETO ugyanis hat kör alatt a harmadik vereségét könyvelhette el, így jelenleg 12. a húszcsapatos ligában.

 

„Újdonságot nem tudok mondani, amíg ugyanabban a folyóban járkálunk, ez fog velünk történni. Hátul hozzuk a szokásos hibát, elöl akármit csinálunk az nem vezet eredményre. Ez a kulcsa az egésznek. Hiába hajtunk és küzdünk, ez pont erre lesz elegendő. Saját magunknak okolhatjuk, hogy nem szerzünk pontokat. Csapatként kerültünk ebbe gödörbe, csapatként együtt is fogunk kimászni belőle” – értékelt a győriek honlapjának nyilatkozó Bekő Balázs.

 

Az ETO FC szombaton, a Vác vendégeként folytatja szereplését.

 

Beszámoló a 6. forduló vasárnap esti mérkőzéseiről - NB2.hu

YBeszámoló a 6. forduló vasárnap esti mérkőzéseiről

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!