nb1.hu

"Újpest-Fradi" vár Waltner Róbert csapatára

Az egyik legnagyobb riválisához utazik a Kaposvár.

Az utóbbi két fordulóban megtorpant a Kaposvár, a Somogy megyei együttes a Monor és a Vasas ellen is csak döntetlent játszott. Waltner Róbert csapata a kisebb gödör ellenére őrzi a harmadik helyét a táblázaton, de a listavezető Gyirmót előnye négy, míg a második ZTE fórja két pont a Rákóczival szemben. 
 
A kaposváriak vasárnap délután a Siófok elleni megyei rangadón térhetnek vissza a győztes útra. A tabella alapján egyértelműen a Kaposvár az esélyesebb, hiszen a Siófok a kiesés ellen harcol, a Balaton-partiak a 17. helyet birtokolják. Ennek ellenére az ilyen mérkőzéseken gyakran borulhat a papírforma, és ezzel tisztában van Hadaró Valentin is.
 
"Nekünk, somogyiaknak ez a mérkőzés olyan, mint egy Újpest–Fradi. A Siófok és a Rákóczi a két legmagasabb osztályban játszó megyei csapat, így mindenképp más ez a találkozó, mint egy Monor elleni. Nehéz meccset várok, mert úgy gondolom, hogy a Siófok sokkal jobb csapat annál, mint azt a helyezése mutatja. Győzni szeretnénk, mert az utolsó két fordulóban ez nem sikerült. Fontos lenne megszereznünk a három pontot, hogy tudjuk tartani a lépést az előttünk álló két csapattal" – nyilatkozta a Kaposvár futballistája.
 
Waltner Róbert dolgát nehezíti, hogy Zsiga Ervin a Vasas elleni meccsen olyan súlyosan megsérült, hogy ebben a szezonban már nem játszhat. A Rákóczi szakmai stábja már számíthat Ádám Martinra, Hegedűs Dávidra és Bíró Dominikre, mindhárman letöltötték az eltiltásukat.
 
A Siófok-Kaposvár összecsapás vasárnap 14.30-kor kezdődik.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC