nb1.hu

Ünnep: Tóth Gabi, fergeteges fél órás műsort adott.

Dorog – Remek évzárót tartottak a dorogiak a bajnokság után.

Szombaton este, a Gáthy Zoltán Városi könyvtár épületében került sor az NB.II.-be jutott csapat éremosztó ünnepségére – írta a Dorog honlapja. A bevezető után Popovics György, Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, majd Völner Pál államtitkár úr méltatta a csapatot, az elmúlt évek eredményeit, valamint sok sikert kívánt a következő évekre! Ígéretet tett, lehetőségeihez mérten mindent megtesz, hogy a stadion rekonstrukciós program keretein belül megújuljon a Buzánszky Jenő stadion.

 

Tittmann János polgármester úr köszönte meg a játékosoknak, edzőknek és a vezetőknek azt, hogy ismét jó hírét vitték a városnak. Támogatásáról biztosította Mayer László elnök urat. Az elnök úr köszönetét fejezte ki a szakmai stábnak, a játékosoknak, utánpótlás edzőknek, városvezetőknek és nem utolsósorban a szurkolóknak ezért a sikeres évért!

 

Az ünnepi beszédek után Popovics György és Völner Pál átadta az érmeket, majd Mayer Lászlónak a "Megye legjobb labdarúgó csapata" serleget.

 

(Friss információ! Következő játékosokkal már megállapodott a klub a folytatásról: Grósz, Szemerédi, Vajda, Fürjes, Berkó, Kovács, Fekecs, Füredi, Mészáros, Hauser, Nagyházi, Szedlár, Vigh, Sitku, Perovic és a két szakvezető, Németh Szabolcs és Simon Imre)

 

A díjak átadása után az ünneplésé volt a főszerep. Az est meglepetés vendége, Tóth Gabi, fergeteges fél órás műsort adott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC