nb1.hu

Utolsóhoz látogat az első – előzetes

Nézőcsúcs várható Szegeden.

A 12. forduló következik az NB II-ben, mert az MLSZ november végére halasztotta a 11. játéknapot.
 
A kieső helyre visszaszorult Budaörs látja vendégül az első helyről lecsúszó ETO-t. A Budaörs sorozatban 4 meccset veszített el, így győzelmi kényszerben vannak. A Győr legutóbb a Csákvár vendégeként botlott, így megelőzte őket az MTK, a második helyről várják a folytatást. A stabil középcsapat Kazincbarcika fogadja az egy hátrább csúszó Haladást. A hazai csapatot senkinek sem szabad lebecsülnie, eddig az összes ellenfelükkel végig meccsben voltak, a listavezető is megszenvedett velük. A Haladás friss kiesőként már a kiesés fenyegeti, ha nem szedik magukat össze, akkor lehet, hogy az NB II-es tagságuk megőrzéséért kell majd küzdeniük. Az utolsó Váchoz látogat az első MTK. A Vác összesen 4 pontot gyűjtött a bajnokságban, így nem túl fényesek a kilátások a csapat számára. Az MTK viszont bejelentkezett a bajnoki címért az elmúlt hetekben és át is vették a vezetést. Könnyen lehet, hogy csak egy évet kell eltöltenie a másodosztályban a főként fiatalokra építő csapatnak.
 
A Siófok nagyon közel áll a második helyhez, az egyre jobb formába lendülő Ajka látogat hozzájuk. Igazi rangadónak ígérkezik a Balaton-parti összecsapás, ahol az új edzők munkája kezd beérni. Budafokra látogat a botladozó Nyíregyháza. A Budafok folytatná a feljutó helyek ostromlását, a Nyíregyháza pedig szeretné megtörni a vereségi sorozatát. Két vesztes meccs után újra nyerni tudott a Csákvár, most a Dorog látogat hozzájuk. A Csákváriak megállították az átmeneti visszaesésüket, így újra harcba szállhatnak a feljutó helyekért, míg a Dorog veszélyesen közel van a kiesőzónához, egy győzelemmel már nagyobb biztonságban érezhetnék magukat.
 
A tavalyi formáját megtaláló Gyirmót, a némileg visszaeső Tiszakécskét fogadják. A Gyirmótnak már karnyújtásnyira van a feljutó második hely, ehhez a gyengélkedő vendégcsapaton kell túllépniük. Két szomszédos megye székhelyei közötti rangadót is rendeznek. Szegedre utazik a Békéscsaba. A hazai csapat felfelé törekszik, míg a vendég együttes megállítaná a visszacsúszást. A jó hangulat garantált az új stadionban, nézőcsúcsra számítanak Szegeden. A forduló zárásaképpen a kieső helyről elmozduló Szolnokhoz látogat, a Lipcsei vezette Soroksár. A Szolnok formáját tekintve kemény mérkőzésre számíthatunk, melyen mind a két csapatnak a legjobbját kell nyújtania, ha győzni akar.
 
A Balmazújváros kizárása miatt a Vasas a szabadnapos ezen a hétvégén.
 
06.10. 15:00 Budaörs-Győri ETO
06.10. 15:00 Kazincbarcika-Haladás
06.10. 15:00 Vác-MTK Budapest
06.10. 17:00 BFC Siófok-Ajka
06.10. 17:00 Budafok-Nyíregyháza Spartacus FC
06.10. 17:00 Csákvár-Dorog
06.10. 17:00 Gyirmót-Tiszakécske
06.10. 17:00 Szeged-Békéscsaba
06.10. 17:00 Szolnok-Soroksár

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC