nb1.hu

Válogatottal erősített a Vasas

Beleillik a hosszútávú klubfilozófiába.

ÍME A VASAS BEJELENTÉSE:
 
Újabb válogatott tehetség a Vasasnál.
 
A 18 éves, védekező középpályás Hidi M Sándor a téli felkészülési időszak harmadik igazolása.
 
A fiatal játékos 2016-ban került az ETO FC Győr együtteséhez. Hidi M Sándor tehetségét alátámasztja, hogy klubszinten és a válogatottban is számítanak rá a szakemberek. 16 esztendősen bemutatkozott a győri felnőtt csapatban, 18 évesen pedig aláírta élete első profi szerződését.
 
Az idei szezonban 11 alkalommal lépett pályára a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelmeiben, illetve kétszer játszott a Magyar Kupában. Többszörös utánpótlás-válogatott, 2019-ben szerepelt a Svédországot, Svájcot és Örményországot legyőző U18-as magyar csapatban, valamint az U19-es válogatottban is pályára lépett.
 
Nagy Miklós klubigazgató olyan fiatal tehetségnek ad lehetőséget a bizonyításra, aki nagyszerűen beleillik a Vasas FC hosszú távú klubfilozófiájába:
 
– Hidi M Sándor személyében egy olyan fiatal védekező középpályással erősödtünk, aki a hosszú távú, komoly fejlődési potenciál mellett már a tavaszi szezonban is csapatunk segítségére lehet harcosságával és rendkívüli munkabírásával.
 
A fiatal tehetség nagyon elszántan érkezett Angyalföldre:
 
– Sok szép emlék fűz Győr csapatához, hiszen 16 évesen ott mutatkoztam be az NB II-es bajnokságban, de nem tagadom, nagyon örültem a Vasas megkeresésének. A döntésemben szerepet játszottak a felvázolt célok, az az új klubfilozófia, hogy a tapasztalt labdarúgók mellé fiatal tehetségeket építenek a csapatba. Szeretnék minél többet játszani és adni a Vasasnak, hogy közösen érjük el a célokat!

Élő közvetítés az átigazolásokról – újabb magyart igazolt a Fradi – NB1.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC