nb1.hu

Változás a Vasasnál és a Haladásnál, edzőmeccset játszott a Budaörs

Hivatalos bejelentések.

 

VASAS

 

"Változás a programban.

 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk eredetileg 2022. január 15-én, szombatra tervezett Gyirmót SE Győr elleni felkészülési mérkőzése elmarad."

 

KORÁBBAN:

 

HALADÁS

 

"A héten két edzőmérkőzés várt volna Németh Szabolcs együttesére. A mieink először pénteken 15 órai kezdettel az osztrák első osztály nyolcadik helyén álló TSV Hartberg ellen léptek volna pályára az Illés Akadémián. Nos, az osztrák gárda a romló ausztriai koronavírus-helyzet miatt nem vállalta az utazást és lemondta a találkozót.

 

A zöld-fehérek így csak szombaton 11 órakor – szintén az Illés Akadémián – a 20 csapatos NB III. Nyugati-csoportjának 10. helyén álló FC Nagykanizsa ellen vívnak felkészülési-mérkőzést.

 

Az összecsapás zárt kapus, de az eredmény alakulásáról folyamatosan beszámolunk facebook-oldalunkon és természetesen tudósítást és fotókat is láthatnak majd a meccsről."

 

BUDAÖRS
 

"Sikerrel vette a második edzőmeccset csapatunk.

 

Az első edzőmérkőzésen elszenvedett vereséget követően, a másodikon győzelmet aratott csapatunk. Gabala Krisztián együttese a harmadosztályú Szekszárddal találkozott Diósdon. A találkozót egy gól döntötte el, azt pedig a BSC szerezte Bartos Julián révén.

 

Felkészülési mérkőzés:
Budaörs – Szekszárd 1-0

Budaörs: Slakta – Fényes, Gyurácz, Zsidai, Galambos, Kapronczai, Sajbán, Nyitrai, Winkler, Vankó, Németh B.

Csereként pályára lépett: Tímár, Papp, Balázs Zs., Tóth K., Lengyel, Bartos, Borbás B., Halácsi

Vezetőedző: Gabala Krisztián

 

Nem sokat kell várni a következő erőfelmérőre, hiszen csütörtökön (01.13.) ugyancsak NB III-as ellenfél következik. A fiúk a Kelen SC-vel mérkőznek meg Budafokon 15 órától."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC