nb1.hu

Változások a Vasasnál, a Halitól igazolt a Szpari, távozó Budaörsön

Kecskeméti sérültjelentés.

 

VASAS

 

"Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a felkészülési programban változás történt. Csapatunk idei második meccse 2022. január 12-én, szerdán 11 órakor a Szolnoki Tiszaligeti Stadionban kerül megrendezésre.

 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 2022. január 8-án, szombaton 11 órára tervezett Monor SE elleni hazai felkészülési mérkőzésünk egy órával később, 12 órakor fog kezdődni. A helyszín továbbra is – az időjárás függvényében – csapatunk füves vagy műfüves edzőpályája lesz. Szeretettel várunk minden kedves Vasas-drukkert!"

 

BUDAÖRS

 

"Távozik Budaörsről Horváth Roland. A 27 éves támadó 2020 nyarán érkezett csapatunkhoz – immár második alkalommal. A klub közös megegyezéssel bontotta fel a játékos szerződését.

 

Első BSC-s időszakában, a 2016/2017-es szezon tavaszán, valamint a 2017/2018-as idény őszi részében 31 meccsen 13-szor köszönt be az ellenfeleknek.

 

Míg a második „etap” során 35 tétmeccsen 7-szer köszönt be az ellenfelek kapujába.

 

Köszönjük Roland a Budaörsön töltött időszakot, sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz!

 

Hajrá Budaörs!"

 

KECSKEMÉT

 

"Rjasko Mihajlo újra a csapattársakkal edzhetett már ezen a héten, két sérültje azonban még maradt a játékoskeretnek. Kis Balázs esetében sajnos újabb műtétre kerülhet sor, Bodor Zoltán viszont jól halad a felépülés felé vezető úton.

 

Kis Balázsnak nincs szerencséje, ugyanis védőnk nagyjából egy év elteltével térhetett vissza az őszi szezonban, azonban nem sokkal ezt követően egy összerúgás után kiújult korábbi problémája. Több vizsgálatot is elvégeztek védőnk sérült bokáján, s mivel újra törést állapítottak meg, hamarosan újra kés alá kell feküdnie. Kis Balázsnak ezzel várhatóan véget ért a 2021/2022-es szezon, a cél már az, hogy a nyári felkészülést teljesen egészségesen kezdhesse meg a csapattal. 

 

Bodor Zoltán a nyári felkészülés során nagyon jó teljesítményt nyújtott a felkészülési mérkőzéseken, fiatalként különösen nagy értéke lehetett volna a keretnek már ősszel is, de a Makó elleni edzőmeccsen keresztszalag szakadást szenvedett. A 18 esztendős középpályás jól halad a rehabilitációval, jelenleg a műtét utáni ötödik hónapban jár. Konkrét időpontot még nem határozott meg az egészségügyi stáb a visszatérését illetően, várhatóan a következő hónapban lehet majd bátrabban fogalmazni a játékos állapotának megfelelően. Bodor egyénileg már edz, szépen halad a felépülés felé."

 

HALADÁS, NYÍREGYHÁZA

 

"Védőnk kölcsönben Nyíregyházán szerepel, a középpályás máshol folytatja pályafutását.

 

Korábbi horvát-magyar védőnk, Romic Danijel a napokban korábbi csapatában, Budafokra igazolt, mellette újabb két távozója van együttesünknek. Hegedűs Márk és Debreceni Zalán távozott – utóbbi kölcsönben, a több játéklehetőség reményében Nyíregyházára szerződött.

 

A 23 éves Hegedűs tavaly nyáron érkezett Újpestről Szombathelyre, hét bajnokin lépett pályára az ősszel – mindannyiszor csereként. A középpályás most távozott Szombathelyről. Debreceni pedig kétszer – szintén csereként – kapott lehetőséget az őszi szezonban. A 19 éves játékos tavasszal kölcsönben Nyíregyházán futballozik."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC