nb1.hu

Változott a Szentlőrinc-Szolnok helyszíne

Hivatalos bejelentés.

 

A SZENTLŐRINC JELENTÉSE:

 

"A vasárnap megrendezésre kerülő Szentlőrinc – Szolnoki MÁV FC NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait. Az összecsapás új helyszíne: PMFC Stadion (Pécs).

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Szolnoki MÁV FC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A PMFC Stadion 5-ös pénztára 11:00-tól várja a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

– Felnőtt jegy: 1000,-

– Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

– 14 éves kor alatt: ingyenes 

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

– Felnőtt jegy: 1000,-

– Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

– 14 éves kor alatt: ingyenes

A PMFC Stadion 5-ös pénztáránál lesz lehetőség jegyvásárlásra mind a hazai, mind a vendég szurkolók számára. A hazai szurkolók, a bérletesek illetve a közreműködői jeggyel rendelkező személyek a Szigeti út felöli 5-ös kapun tudnak majd bejutni a mérkőzésre. A vendég szurkolók a jegy megvásárlása után a 7-es kapun fognak tudni bejutni a vendég szektorba.

Az idei szezonra megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal.

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban a büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz mód.

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Szolnoki MÁV FC  NB II-es bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) nem lesz elérhető."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC