nb1.hu

Van esélye továbbjutni a BL-ben a Puskás Akadémiának

Felcsút – Annak ellenére, hogy a görög gól nagyon sokat ér.

Szerda délután, magyar idő szerint 17 órakor kerül sor a Puskás Akadémia−PAOK Szaloniki UEFA Youth League párharc második felvonására a szaloniki Kaftanzoglio-stadionban – jelentette a felcsútiak honlapja.

 

 A Puskás ellenfele jó formában várja a megmérettetést, a görögök Youth League-csapatának gerincét adó U20-asok a bajnokságban a legutóbbi két meccsüket megnyerték: október 2-án a Veriát verték idegenben 3-0-ra, 15-én pedig városi rangadón diadalmaskodtak 1-0-ra az Iraklisz ellen. A szaloniki fekete-fehérek gyengébb idénykezdésüknek – két döntetlen, egy vereség – köszönhetően öt forduló után nyolc ponttal az ötödik helyen állnak a korosztályos Szuperligában.

 

Bár az első mérkőzés 1-1-es eredménye az idegenben lőtt gól miatt a görög együttesnek kedvez, a felcsúti Youth League-csapatnak van esélye arra, hogy továbbjusson a következő fordulóba. Az előző összecsapáson Óvári Zsolt góljával megszerezték a vezetést a Pancho Arénában, így már igazolták: képesek betalálni a hellén kapuba. A recept tehát adott – gólt, gólokat kell szerezniüknk Makedónia tartomány fővárosában is.

 

UEFA Youth League 1. selejtezőkör, 2. mérkőzés:

PAOK FC−Puskás Akadémia

Szaloniki, Kaftanzoglio-stadion, 2016. szeptember 19., 17.00.

Az első mérkőzésen: Puskás Akadémia-PAOK FC 1-1

 

 

Az utazás előtt a vezetőedző, Bordán Csaba nyilatkozott.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC