nb1.hu

Varázslatos volt a Szeged-DVTK a szurkolók miatt – reakciók

Sok ilyen meccsre lenne szükség.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Szeged hazai pályán 2-1-re legyőzte a DVTK az NB II 11. fordulójában.
 
A találkozó azonban nem a pályán történtektől marad emlékezetes, hanem a lelátói hangulattól. A fordulóban magasan erre a találkozóra váltottak a legtöbben jegyet, mind két tábor szép létszámmal volt jelen. A hangulat kiváló volt az egész meccsen, mind a két fél ultrái bebizonyították, hogy az első osztályban lenne a helyük. Ilyen találkozókra van szüksége a labdarúgásnak, ugyanis a futball a szurkolókért van.
 
Íme, a képek a meccsről:
 

A találkozó után a vezetőedzők így értékeltek:
 
Dragan Vukmir (Szeged): ,,Nagyon örülök, a nagy küzdelemért szeretnék gratulálni a saját játékosaimnak, becsületesen dolgoztak. Az első félidő egyértelműen a miénk volt, 2-0-nál ki kell használni a nagy ziccert, és akkor a második félidő könnyű lett volna. Tudjuk, hogy a DVTK három hónapja még az NB I.-ben játszott, és milyen szép múltja van a klubnak. A DVTK-ban több jó képességű játékos lépett pályára, akik egy mozdulattal el tudják dönteni a mérkőzést, ha jó napot fognak ki. Egy helyezkedési hiba után kaptunk gólt,  ezt követően az ellenfelünknek és nekünk is akadtak lehetőségeink. A vége felé majdnem megbüntetett minket az ellenfél, de hála Istennek nem így történt. Sok sikert kívánok az ellenfélnek!"
 
Kondás Elemér (DVTK): ,,Az ellenfelünk a semmiből rúgott két gólt, pedig mi kezdtük jobban a találkozót. Azt követően azonban engedtünk a hazaiaknak egy gólt, a második pedig egy jól eltalált lövés után született. Nekünk viszont két méterről sem sikerült betalálni, úgy látszik, ilyen időszakot élünk. Amikor pedig eltaláltuk az ellenfél kapuját, akkor a kapusuk védett hatalmasat. Ha ennyi kevés, akkor sokkal többet kell hozzátenni az eredmény érdekében. Mostanában a szerencse nincs velünk, de ne feledjük, a szerencséért tenni is kell. Sajnálom, hogy megtorpantunk, de nyomás alatt derül ki, a játékosokról, milyen karakterek. Ezeken a találkozókon jóval többet kell nyújtani minőségben, mint amit egyes játékosoktól láttunk.
El kell gondolkodni azon, hogy ez elég-e ez a teljesítmény a csapat eredményességéhez. Ha fele annyi tűz lenne néhány játékosban, mint bennem, akkor valószínűleg előrébb tartanánk, mint most. Ezt lehet azzal magyarázni, hogy nyomás alatt nem tudnak teljesíteni, de mindenki tudta, amikor Diósgyőrbe igazolt, hogy mire vállalkozik. Természetesen az én részemet vállalom, de a játékosoknak is vállalni kell a sajátjukat."
 
SZEGED-CSANÁD GA–DIÓSGYŐRI VTK 2–1 (2–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 2897 néző. Vezette: Szőts Gergely (Medovarszki János, Csatári Tibor)
SZEGED: Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Simon Á., Kovács M. – Gréczi M. (Dobos Á., 67.), Horváth K. (Lestyán, 80.), Kóródi (Gajdos, 57.) – Haruna (Daru, 80.) Vezetőedző: Dragan Vukmir
DIÓSGYŐR: Póser – Polgár, Szűcs K., Szatmári Cs., Bárdos (Bokros, a szünetben) – Szeles (Hornyák, a szünetben, Horváth Z., 77.), Oláh B. – Kocsis D. (Jurek, a szünetben), Molnár G., Zsolnai R. (Bertus, 87.) – Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Kővári (23.), Horváth K. (25.), ill. Szatmári Cs. (56.)
 
A találkozó videós összefoglalója:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC