nb1.hu

Várhidit aggasztja, Huszti szerint nem lehet kérdés, Csertőiék számolgatnak

Lipcsiék gödörbe kerültek, a Siófok nem muzsikál jól hazai pályán.

A 34. forduló péntek este a Vasas-Pécs mérkőzéssel vette kezdetét, az angyalföldiek 3-0-ra nyertek. Az igazi nagyüzem vasárnap következik.
 

Vasas-Pécs: tovább mosolyoghatnak az angyalföldi lányok is – NB1.hu

 

A feljutásra hajtó Loki a kiesés rémétől fenyegetett Kazincbarcikát fogadja. Huszti Szabolcs úgy véli, a DVSC-nek gyakran saját maga a legnagyobb ellenfele.
 
"Egyik meccs sem egyszerű, a vasárnapi, Kazincbarcika elleni sem lesz az, szükséges a kellő koncentráció. Szeretek mérkőzésről mérkőzésre haladni, bízom benne hogy most is győzni fogunk. Nem lehet kérdés, hogy a Loki – pláne hazai pályán – bármelyik csapattal is játszik, nyerni akar. A legfontosabb, hogy saját dolgainkra fókuszáljunk, a legnagyobb ellenfelünk általában mi magunk vagyunk. Ha tiszták a fejek, és mindenki koncentrált, elérjük a céljainkat" – nyilatkozta Huszti a dvsc.hu-nak.
 
A debreceniektől négy pontra lévő gyirmótiak a Dorogot látják vendégül. Csertői Aurél szerint a Dorog tavasszal jól szerepel, így nehéz meccset vár. Ettől függetlenül a három pontot akarják bezsebelni Csertőiék. Nem tagadja, hogy számolgatnak, de nagyon előre nem akarnak gondolkodni.
 

Az NB II-től a szezon után búcsúzó DEAC a Szentlőrinc otthonában szerepel. Sándor Tamás csapata idegenben még nem szerzett pontot, ezt a szériát szeretnék megszakítani. A túlélésért küzdő Kaposvár az Ajkával csap össze. Várhidi Péter elmondta, akadnak gondok a Rákóczinál.
 
"Ami jobban aggaszt az az, hogy rengeteg játékosunk esik ki hétről-hétre sérülés miatt. Ezzel együtt kell élni, nem tudunk vele mit kezdeni. Ősszel a vírus miatt veszítettünk el kilenc pontot, tavasszal pedig a sérülés miatt" – nyilatkozta az egykori szövetségi kapitány a Kaposvár hivatalos oldalának.
 
A gödörben lévő Soroksár (az előző négy fordulóban egy pontot gyűjtött) Szegedre utazik. A Siófok a gyenge hazai szériáján (legutóbbi öt meccsét elbukta pályaválasztóként) a Győr ellen kozmetikázhat.
 
A program:
 
17.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Soroksár SC
17.00: FC Ajka–Kaposvári Rákóczi FC
17.00: Szombathelyi Haladás–Aqvital FC Csákvár
17.00: Budaörs–Békéscsaba 1912 Előre, Tatabánya
17.00: Debreceni VSC–Kolorcity Kazincbarcika SC
17.00: BFC Siófok–WKW ETO FC Győr
17.00: Szolnoki MÁV FC–Nyíregyháza Spartacus FC
17.00: Gyirmót FC Győr–Dorogi FC
17.00: Szentlőrinc–DEAC, Kozármisleny
 
A tabella a linkre kattintva érhető el
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC