nb1.hu

Vasas: a 23-szoros magyar válogatott és az öltözői hangulat

Szabad-e hátradőlniük?

 

A listavezető Vasas hétvégén a Békéscsabát fogadja a bajnokságban. A válogatott szünet után a klub honlapja a címeres mezben 23-szor pályára lépő Pátkai Mátét kérdezte.

 

"Az, hogy sorozatban öt meccset megnyertünk, természetesen együtt jár azzal is, hogy jó a hangulat az öltözőben, azonban mindannyian pontosan tudjuk, hogy nem dőlt még el semmi! NKilenc forduló még hátra van, ami ebből a szempontból nagyon sok. Nem lehet és nem is szabad hátradőlni, viszont ezt a jó sorozatot folytatni kell, ennek szellemében készülünk a hétvégi meccsre.."

 

A vendégek edzője az a Schindler Szabolcs, aki az előző szezonban még az angyalföldieket irányította.

 

Hazai pályán a Békéscsaba ellen nem lehet más célunk, csak a győzelem! Elsők vagyunk és a feljutás a cél. A válogatott szünet előtt jó formában volt a csapat, ezért bízom benne, hogy tudjuk folytatni a megkezdett utat. A Békéscsaba vezetőedzője az a Schindler Szabolcs, aki nagyon jól ismeri a csapatunkat, ezzel mindenkinek számolnia kell. A játékosok nagy részének stílusjegyeivel pontosan tisztában van, így ez némi könnyebbséget jelenthet neki, de elemeztük a játékukat, alaposan felkészültünk belőlük, ezért bízom benne, hogy az edzésen gyakorolt feladatokat képesek leszünk átvinni a mérkőzésre is."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC