nb1.hu

Vasas: ami várható volt: Torghelle is távozik

Hivatalos bejelentések.

Amikor honlapunk ott volt a Vasas első idei edzésén, már jeleztük, hogy Torghelle Sándor minden bizonnyal nem marad játékosként Angyalföldön. A támadó ugyanis nem volt ott a foglalkozáson, Nagy Miklós sportigazgató annyit mondott vele kapcsolatban, hogy a feleknek több szempont alapján kell dönteniük a folytatásról.
 

BVSC-Zugló Labdarúgó Szakosztály

 

 
Torghellével egyébként az első edzésnapon a következő történt, ami azért is érdekes, mert tavaly nyáron, mielőtt szeptemberben aláírt volna a Vasashoz, az a hír járta, hogy a BVSC és a III. Kerületi TVE is szívesen szerződtetné.
 

Zeusz üzenhetett a Vasas első edzésén – HELYSZÍNI EDZÉSRIPORT – NB1.hu

 

 
És akkor térjünk rá a Vasas mai bejelentéseire:
 
,,Miközben csapatunk gőzerővel készül a 2020/21-es bajnokságra, a játékoskeretet érintő aktuális változások a következőképpen alakultak.
 
Akikkel szerződést hosszabbítottunk:
 
Ivan Rados szerződése a napokban további 1 évvel meghosszabbításra került. 
 
A 2001-es születésű, sokszoros utánpótlás válogatott bal lábas védő, Kalmár Olivér télen a Győr csapatától érkezett hozzánk fél évre kölcsönbe. Klubunk élt vételi opciójával és 2024-ig tartó szerződést kötöttünk a játékossal. 
 
Távozók:
 
Bősz Levente 2018 nyarán csatlakozott csapatunkhoz. A játékos az elmúlt két évben 22 alkalommal lépett pályára. A szerződése június 30-án lejárt, melynek meghosszabbítására nem került sor, így Levente nem folytatja a Vasasban a pályafutását. 
 
Király Botond 2016 nyarán igazolt Angyalföldre, miközben 2018 tavaszán Csákváron szerepelt átmenetileg. Klubunk közös megegyezéssel bontott vele szerződést.
 
Tóth Lászlót a Vasas FC 2019 nyarán vételi opcióval, egy éves kölcsönszerződéssel szerződtette a Kazincbarcikai SC-től. Opciós kivásárlási jogunkkal nem kívántunk élni, a kölcsönszerződése lejárt, így a játékos visszatért Kazincbarcikára.
 
A 38 éves Torghelle Sándor tavaly szeptemberben került Angyalföldre. A rutinos támadó szerződése a szezon végével lejárt, meghosszabbítására nem került sor.
 
Távozó játékosainknak köszönjük, amit klubunkért tettek és további sok sikert kívánunk!
 
Ideiglenes változás a keret összetételében, hogy a hollandiai egészségügyi helyzet miatt edzéslehetőséget kért és kapott klubunktól a holland első osztályú SC Heerenveen 2003-as születésű támadója, Varga Donát, aki a Vasas Kubala Akadémia neveltjeként került tavaly nyáron a holland élcsapathoz. A tehetséges utánpótlás válogatott támadó játékos a holland klub és a Vasas megállapodása alapján jelenleg csapatunk edzèseit látogatja."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC