nb1.hu

Vasas: esporttal az egészségügyért

Már kaphatóak a belépők a virtuális meccsre.

Az Armata Rossoblu az alábbi közlemény küldte el a honlapunknak:

"️Szurkolók az Egészségügyért
 
2020.03.04-én Magyarországon is megjelent az egész világot lesújtó vírus.
A koronavírus-járvány terjedésének lassításában kulcsszerepe van az egészségügynek, az orvosok, az ápolók és a mentősök áldozatos munkájának. A magyar társadalom nagyon hálás és elégedett a kialakult helyzetben végzett munkájukkal, ezért ma már egyre több cég, szervezet, magánszemély segíti valamilyen módon az egészségügyben dolgozókat.
 
Az Armata kezdeményezésében, a Vasas SC eSport bevonásával jótékonysági virtuális futballest kerül megrendezésre április 18-án.
Az emberek életében ma már óriási szerepet játszik a virtuális világ.
Nincs ez másképp a fociban sem, ahol a FIFA megjelenésével különböző eszközökön keresztül otthon is űzhetjük kedvenc sportágunkat. E napon szeretnénk egy különleges élményt nyújtani azok számára, akik a futball elkötelezett hívei, de jelen helyzetben kénytelenek eme szórakozási tevékenységüket hanyagolni.
 
A rendezvény folyamán gálamérkőzéseket tekinthetnek meg nézőink, szurkolóink, amikre virtulális jegy formájában vásárolhatnak "belépőket", 1000 Ft. értékben. A megvásárolt tiketteket emailen keresztül minden támogató kézhez kaphatja, igényelni a Vasas Szurkolói Klub – A Hivatalos Fanklub oldalon, üzenet formájában lehet. Az üzenetben szerepeljen az ígénylő neve, e-mail címe. Az esemény által befolyt összegből a XIII. kerületi Nyírő Gyula Kórházat támogatjuk.
 
A "belépőjegyek" az alábbi számlaszámon vásárolhatóak meg, közleménybe kérjük a "jegyár" megjelölést:
 
Számlaszám:
 
Vasas Szurkolói Klub Egyesület
 
OTP: 11709019-21451133-00000000
IBAN: HU92117090192145113300000000
 
Mérkőzésekkel kapcsolatos információk hamarosan…!"
 

Vasas Szurkolói Klub – A Hivatalos Fanklub

Történelmi győzelem a Mladost otthonában! Pontosan 18 éve, hogy a Ko… mjádiban rendezett első mérkőzésen aratott 6-3-as diadal után négy nagybusszal és számtalan személyautóval útra keltünk, hogy kiszurkoljuk vízilabda csapatunk KEK győzelmét Zágrábban a Mladost elleni visszavágón. Abban az uszodában, ahol a Mladost nem veszített el kupát addig a napig úgy, hogy ő fogadta ellenfelét a visszavágón.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC