nb1.hu

Vasas: Feczesin után újabb NB I-es gólvágó érkezik?

A Fradi egyik játékosa is képbe került.

A téli átigazolási szezonban Feczesin Róbert megszerzését jelentette be a Vasas. Nyáron újabb gólvágó érkezhet a csapathoz Radó András személyében – közli az nso.hu. A 26 éves Radó ebben az idényben a Zalaegerszeg egyik erőssége, a kék-fehér együttesben 12 gólt szerzett. Radó szerződése a nyáron lejár a ZTE-nél, de a Nemzeti Sport szerint nem lenne meglepő, ha külföldön folytatná a pályafutását.
 
Silye Erik is felkeltette az angyalföldiek érdeklődését. A 23 esztendős balhátvéd játékjogát a Ferencváros birtokolja. Silye jelenleg a Mezőkövesdben szerepel kölcsönbe, de állítólag a kövesdiek nem ragaszkodnak hozzá.
 
Azt is jelzik a cikkben, hogy Zsótér Donát és Litauszki Róbert megszerzéséről sem tett le a Vasas. Egyébként portálunk már januárban írt arról, hogy a két újpesti labdarúgó a Vasashoz kerülhet. Szó van arról is, hogy a Haladás mindössze 18 esztendős tehetsége, Tóth-Gábor Kristóf ugyancsak a Vasashoz igazolhat. 
 
Az nso.hu-nak Nagy Miklós elmondta, folynak az egyeztetések a kiszemeltekkel, de konkrét neveket nem akart mondani a klubigazgató.
 
"Valóban megkezdtük a tárgyalásokat a kiszemeltek ügyében, de nevekről még korai lenne beszélni. Azt elmondhatom, hogy olyan keret kialakításán dolgozunk, amely megfelel a hosszabb távú koncepciónknak. Fiatal tehetségeket és jelentős NB I-es rutinú labdarúgókat egyformán keresünk. Olyan csapat alapjait szeretnénk letenni, amely a következő idényben kivívja a feljutást, majd az azt követő évadban már az NB I-ben is képes lesz helytállni" – nyilatkozta Nagy. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC