Vasas: mikor léphet pályára a magyar válogatott középpályás? - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Vasas: mikor léphet pályára a magyar válogatott középpályás?

Bíró Ádám - 2021. October 02. Saturday 15:05
Fontos részletre világított rá Kuttor Attila.
Kép forrása: mlsz.hu
A Vasas augusztus 20-án jelentette be, hogy Vida Máté visszatért az angyalföldi klubhoz. A magyar válogatottban eddig 6 mérkőzésen szerepelt a futballista, aki így nyilatkozott a klubváltása után:
 
"Mindenképpen szerettem volna hazatérni. Az elmúlt egy évben minden létező rossz, ami megtörténhetett velem, az meg is történt. Teltek a hetek és a hónapok, közben a Vasassal folyamatosan tárgyalásban álltunk. Arra a döntésre jutottam, hogy a legjobb számomra, ha abban a klubban folytatom a pályafutásomat, ahol nagyon szívesen vár mindenki és ahová én is nagyon szívesen csatlakoznék. Szeretném újraépíteni a pályafutásomat, s mindezt úgy, hogy a klubot közösen juttatjuk vissza az első osztályba" - idézte a Vasas hivatalos honlapja a középpályást.
 
A fővárosiak szerdán arról számoltak be, hogy Vida Máté is bekapcsolódott a közös munkába:
 
"Korábbi sérült vagy betegséggel bajlódó játékosaink közül Birtalan Botond és Szatmári Lóránd már csatlakoztak a csapatedzésekhez, illetve Vida Máté is bekapcsolódott a közös munkába" - állt a Vasas közleményében.
 
A Vasas szerdán 2-0-s győzelmet aratott a Szpari ellen. A meccs után az nb2.hu Vida Mátéról is megkérdezte Kuttor Attila vezetőedzőt. A tréner elmondta, hogy jelenleg Vida a közös munka során ismerkedhet a csapattársaival. Azt is kijelentette Kuttor, hogy több hetet kell arra várni, hogy Vida ismét pályára tudjon lépni. Abban bízik, hogy a játékos rehabilitációja jól fog haladni:
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!