nb1.hu

Vasas: nem április elsejei tréfa volt

Végéhez érhetnek az előkészületek.

Nagy Miklós, a Vasas sportigazgatója április elsején adott interjút honlapunknak, melyben elmondta, hogy nyáron további erősítéseket terveznek, de hozzátette azt is, gazdaságilag is vizsgálják a koronavírus-járvány hatásait, de nem tervezik azt, hogy hozzányúlnának a bérekhez.
 
A jelek szerint Nagy, a dátum ellenére, komolyan gondolta a szavait, mert honlapunk úgy értesült, a Vasasnál még semmilyen bármegvonás nem történt.
 
 

null

null

 
Azaz, a Vasas az egyik olyan klub, mely még mindig nem jelentett be és nem is hozott meg fizetéscsökkentésről szóló intézkedést. Az egyik olyan klub megnevezésnél meg nemcsak az NB II-es csapatokat értettük.
 
Pár nappal ezelőtt arról is hírt adtunk, hogy Angyalföldön is tervezik, hogy hamarosan újraindítanák a kiscsoportos foglalkozásokat, a megfelelő járványügyi/egészségügyi előírások figyelembe vételeivel és betartásaikkal. Honlapunk úgy tudja, ennek a folyamatnak az előkészületei hamarosan véget érnek, és ha nem is a megszokott módon, de visszatérhetnek a játékosok a pályára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC