nb1.hu

Vasas: örülhet a magyar válogatott középpályás – reakció

Egyértelmű célt fogalmazott meg.

A válogatott szünet alatt sem tétlenkedett a feljutásra pályázó Vasas. Az angyalföldiek az NB I-es Mezőkövesddel játszottak edzőmeccset. Ahogy arról beszámoltunk, a fővárosiak 2-0-s győzelmet arattak, a gólokon Radó és Feczesin osztozott:
 

Vida Máté is pályára léphetett a mérkőzésen. A magyar válogatottban eddig 6-szor szerepelt a futballista, akinek az életét az utóbbi időben egy sérülés keserítette meg.
 
"Azt kérte tőlünk a stáb, hogy komolyan vegyük ezt a meccset. Szerintem maradéktalanul elégedett lehet a stáb és a csapat is. A Tiszakécske elleni betli után mindenkinek kettőzött erővel kell dolgoznia. Összességében a csapat jó úton van, de az apróbb hibákra jobban oda kell figyelnünk. A Haladás ellen úgy léphetünk pályára, hogy egy nagyon erős NB I-es csapat ellen is felvettük a kesztyűt. Az NB II-ben nincsenek könnyű mérkőzések. Talán nekünk egy Hali elleni meccs könnyebb lesz, mint a kiscsapatok ellen, de ez majd kiderül, profin készülünk a meccsre" – nyilatkozta Vida.
 
A korábban a Dunaszerdahelyben szereplő futballista a visszatéréséről is beszélt:
 
"Az elmúlt másfél évről órákat is lehetne beszélni. Boldog vagyok, hogy le tudtam játszani hatvan percet egészségesen, fájdalom nélkül. Kezdem visszanyerni a régi erőmet, de nyilván ehhez még idő kell. Boldog vagyok, hogy újra pályára léphettem a Vasasban. A cél ugyanaz mint hat-hét éve: feljutni az NB I-be, ott pedig masszív csapatnak lenni" – mutatott rá a 25 esztendős játékos.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC