nb1.hu

Vasas-ZTE 0-5: reakciók

Legilletékesebbek értékeltek.

Zárófelvonásához érkezett a labdarúgó NB II 2018-2019. évi sorozata, amely a ZTE FC számára e lehető legünnepibbre sikerült. Megnyerte a másodosztály küzdelmeit, ezzel hét év után visszajutott az NB I-be, a záró fordulóban pedig 5-0-ra győzött, amit már nem is lehetett volna jobban fokozni – írta a zaol.hu.
 
Vasas FC – ZTE FC 0-5 (0-2)
Szusza Ferenc Stadion, 850 néző. Jv.: Zierkelbach (Kis Z., Bertalan D.).
Vasas: Bese – Szivacski, Kelemen (Bősz, 32.), Tóth B. – Birtalan, Király B. (Rétyi, 81.), Kovács M. (Szilágyi, 80.), Hinora, Hajdu – Szatmári, Balajti. Vezetőedző: Szanyó Károly.
ZTE FC: Zöldesi – Bolla, Szépe, Devecseri, Gergényi – Kocsis, Hudák – Barczi (Czuczi, 81.), Vojnovic (Novák, 47.), Bedi – Bobál (Szökrönyös, 77.). Vezetőedző: Dobos Barna.
Gólszerző: Hudák (9.), Vojnovic (41.), Novák (67.), Bobál (70.), Bedi (84.).
Sárga lap: Szatmári (67.), illetve Zöldesi (81.).
Kiállítva: Bese (28.).
 

 

Szanyó Károly: „Gratulálok a ZTE FC-nek a bajnoki címéhez , sok sikert kívánok neki az első osztályban. Ma is megérdemelt győzelmet arattak.”
 
Dobos Barna: „Az egész éves teljesítményünket megkoronáztuk ezzel a győzelemmel és eredménnyel. Ma korábban is eldönthettük volna a találkozót, de nem lehetünk persze így sem elégedettek. Gratulálok a csapatnak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC