Véber edzéstervvel kedveskedett a játékosainak a szünetre - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Véber edzéstervvel kedveskedett a játékosainak a szünetre

Simon Zoltán - 2016. December 13. Tuesday 14:39
Nyíregyháza - Bejelentették, hogy változások lesznek a keretben.

Szokás szerint egy közös vacsorával búcsúztatta az esztendőt a Nyíregyháza Spartacus. Először Véber György értékelte az őszt.

 

- Jobban örültem volna, ha kettő ponttal többel zárjuk az idényt, de jól jön a szünet. Ez egy zavaros félév volt a játékosok számára, edzőváltással tarkítva. Velem egy más jellegű munka indult, és aminek örülök, hogy összerázódtunk és egységes lett a csapat. Azt várom, hogy most szusszanjon mindenki, töltődjön fel, mert a téli felkészülés során olyan munkát szeretnénk végezni, hogy tavasszal az mind eredményességben mind játékban visszaköszönjön – mondta a vezetőedző.

 

Véber György nem engedte el üres kézzel a játékosokat, mindenki személyre szabott edzéstervet kapott a szünetre.

 

- Ma már nincs klasszikus alapozás amikor csak rójuk a köröket hetekig. Azt szeretném, ha január 4-én mindenki olyan állapotban térne vissza, hogy azonnal elkezdhessük a kemény munkát. 18 meccsünk van, és 9 pont a hátrányunk. Én dolgoztam már le korábban ilyen különbséget ennél gyengébb játékosállománnyal, ezért most is ez a cél. Ráadásul ilyen háttérrel rendelkező klubnál még soha nem irányíthattam a csapatot, adottak a feltételek, köszönet érte a tulajdonosnak és a vezetésnek – mondta a tréner.

 

 

A csapat január 9-én már edzőtáborba utazik Törökországba. A keretben lehet változás, a klub vezetése szeretné megerősíteni a Szparit.

 

- Egy nagyon nehéz időszak van a hátunk mögött, hiszen alaposan megváltozott a keret nyáron. Bár hátrányban vagyunk, nem mondtunk le a feljutásról, és a télen úgy kell dolgozni, hogy tavasszal behozzuk a lemaradást – mondta Brekk János ügyvezető.

Révész Bálint elnök is röviden értékelte az őszt.

 

- Voltak nehéz pillanatok, de úgy érzem jó úton indultunk el az ősz végén. Rajtunk semmi nem múlik, a háttér adott az NB-I-hez. Nyártól az utánpótlásban is lehetnek változások, szeretnénk szorosabbá tenni a kapcsolatot – mondta Révész Bálint elnök.

 

Február 1-10. között ismét Törökországba utazik a csapat edzőtáborba. Már folynak az egyeztetések az edzőmérkőzések kapcsán.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!