Véber elmondta, Rudolf gólja után felszakadt a gát - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Véber elmondta, Rudolf gólja után felszakadt a gát

NB2.hu - 2017. March 07. Tuesday 08:10
Nyíregyháza – Megszerezte első tavaszi győzelmét a Szpari.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 23. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus Rudolf Gergely góljával 1-0-ra legyőzte a Mosonmagyaróvárt, ezzel megszerezte első tavaszi győzelmét. Nem volt közönségszórakoztató összecsapás, azonban Véber György, a Szpari mestere elmondta, hogy a fineszt most szenvedéllyel pótolták játékosai.

 

„A minőség nem volt benne a játékban, az előző két meccs, a pálya talaja meg az ellenfél erőssége alapján ilyen találkozóra számítottam. Az volt a kérdés, a csapat tud-e olyan szenvedéllyel, olyan akarattal játszani, hogy az elég legyen a győzelemhez – nyilatkozta Véber György a klub honlapjának. – Úgy érzem mindenki kitette szívét-lelkét a pályára, és ez a második félidőben néhány támadásnál már jobb játékkal is párosult. Reális győzelmet arattunk, az, hogy milyen különbséggel, most másodlagos. Úgy érzem egy óriási lélektani gát átszakadt, és ezután szépen lassan jöhet a minőség is. Helyén kezeljük a győzelmet, nincs hurrá hangulat, de látom, hogy a munka meghozza a gyümölcsét, és hiszem azt, hogy a csapat a Siófok ellen is hasonlóan áll a mérkőzéshez. Szeretnénk a közönséget is kiszolgálni, ahhoz jobb pálya, és jobb játék kell, de az első lépést megtettük.”

 

Pintér: Nagyobb volt a nyomás rajtuk az egyik legfontosabb meccsen

A vezető találat után több támadást is indított a Szpari, de fontos volt, hogy a védekezés stabil maradjon.

 

„Ha két győzelemmel vártuk volna ezt a találkozót, akkor űzöm, hajtom tovább a játékosokat, hogy további gólokat szerezzenek. Itt most az volt az elsődleges, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a meccset, nem tagadom, kellett néha szerencse is egy-egy szituációnál, de sokat tettünk azért, hogy legyen. Nekem leginkább az tetszett, hogy ez a csapat most szenvedéllyel, és nagyon nagy alázattal futballozott” – tette hozzá a Szpari vezetőedzője.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!