nb1.hu

Véber György bízik benne, hogy végre megtörik az átok

Nyíregyháza – Rudolf Gergely hétvégi játéka még kérdéses.

 

Vasárnap délután a Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában a 12. helyen álló Nyíregyháza Spartacus három elvesztett mérkőzés után a 18. helyezett Cegléd ellen gyűjtené be a három pontot. Véber György, a Szpari vezetőedzője kemény kilencven percre számít a kiesés elől menekülő alakulat ellen.

 

„Nagyon küzdelmes, brusztolós mérkőzésre számítok. Koncentráltan a Cegléd ellen készültünk a héten. Hiszem továbbra is, hogy jön majd egy mérkőzés, ami megfordít mindent a hátralévő fordulókra, és megtörik ez az átok – mondta Véber György a klub honlapjának. – Remélem játékban és eredményben is tudunk olyat nyújtani, amit elvárok a csapattól. Eltiltott nincs, csapatkapitányunk viszont hiányzik majd sérülés miatt. Sajnos elég komolynak tűnik a probléma, minimum két-három hetet mondanak az orvosok. Rudolf Gergelynek van még egy kisebb sérülése, reméljük ő rendbe jön a hétvégéig.”

 

Részleges szakadást szenvedett a Szpari kapitánya

A Cegléd elleni meccs játékvezetője Ducsai József lesz, Varga Gábor, Márkus Péter és Veizer Roland segítik majd a munkáját.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC