nb1.hu

Véber három győzelemmel rohamozná az élmezőnyt

Nyíregyháza – A Szpari Siófokon játszik tévés meccset.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 24. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Siófokon lép pályára. Véber György együttese az előző hétvégén a megszerezte első győzelmét a Mosonmagyaróvár ellen, így a Balaton partjára is helyreállt önbizalommal utazhat.

 

„Három olyan mérkőzés jön, melyet ha megnyernénk, megközelíthetnénk az élmezőnyt. Az első lépcsőfok a Siófok elleni találkozó lesz, ahol ha ugyanolyan alázattal játszunk mint legutóbb, akkor az előre játékban is lesz javulás. Egyértelmű célunk a három pont megszerzése” – mondta a nyiregyhaza.hu-nak Véber György vezetőedző.

 

A vasárnapi házigazda Siófok tavasszal 1-1-es döntetlennel nyitott a ZTE ellen, majd 2-1-re győzött Mosonmagyaróváron, legutóbb viszont 1-0-ra kikapott a Kozármisleny otthonában.

 

Tischler: Meg kell nyernünk a rangadókat

A Szpari elleni lesz a második hazai meccsük, és látva az eddigi találkozókat sok gólra nem lehet számítani. A Siófok ház góllövő listáját az a Petneházi Márk vezeti 6 találattal, aki korábban játszott Nyíregyházán is.

 

Szalai Vilmost sem kell bemutatni a Szpari szurkolóknak, Petneházihoz hasonlóan ő is szerepelt piros-kékben. A Nyíregyháza már a szombat délelőtti edzés után elutazik, és Székesfehérváron tölti az éjszakát. A találkozót vasárnap 12.30-tól rendezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC