nb1.hu

Végleg megszerezte a Vasas az utánpótlás-válogatottat

A transzfer jelképezi a klubfilozófiát.

Íme, a Vasas bejelentése:
 
"Végleg leigazoltuk az MTK-tól a sokszoros utánpótlás-válogatott játékost, aki hosszú távú szerződést kötött klubunkkal.
 
Hinora Kristóf minden korosztályban alapembere volt az utánpótlás-válogatottaknak. Tavaly nyáron kölcsönbe került hozzánk és hamar bebizonyította, hogy fiatal kora ellenére érett játékra képes. A középpályásként és védőként is bevethető 21 éves játékos 27 mérkőzésen háromszor volt eredményes.
 
– Nagyon örülök, hogy a Vasasnál bíznak bennem és kivásároltak az élő szerződésemből. Jó játékkal és gólokkal szeretném meghálálni ezt a bizalmat. Már az előző szezonban is remekül éreztem magam a Vasasnál, gyorsan beilleszkedtem. Most úgy látom, tovább erősödünk, és a bajnokság megnyerésére alkalmas együttesünk lesz – mondta Hinora Kristóf a szerződés aláírása után.
 
Domonyai László, klubigazgató szerint a fiatal játékos leigazolása jelképezi a Vasas klubfilozófiáját.
 
– Hinora Kristóf pályafutását 12 éves kora óta követem. Az, hogy kivásároltuk élő szerződéséből mutatja, hogy a Vasas mennyire sokat lát Hinora Kristófban és milyen elvárásaink vannak felé. Az átigazolása jelképezi a klubfilozófiánk szerinti építkezést, és a fiatal tehetségek iránti elkötelezettségünket."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC