nb1.hu

Végleges az újonc szakmai stábja

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A SZENTLŐRINC BEJELENTÉSE:
 
"Csapatunk kerete még formálódik, a szakmai stáb azonban már összeállt a közelgő NB II-es szezonra: Fekete Tivadar sportszakmai igazgató és Marián Sluka vezetőedző munkáját asszisztens-edzőként Pichler Gábor, kapusedzőként Kovácsevics Árpád, erőnléti edzőként Tar András segíti.
 
Asszisztens-edzőnk számára nem lesz újdonság ez a feladatkör, hiszen már a legutóbbi szezonban is ellátta ezt a munkát. Pichler Gábor úgy érzi, hatalmas kihívás előtt áll a klub a másodosztályú szereplés kapcsán.
 
Pichler Gábor: – Büszkeséggel tölt el, hogy a legutóbbi szezonban elért eredményünk alapján immár profi osztályban folytathatjuk az utunkat! Hatalmas kihívás lesz ez az év számunkra mind szervezetileg és gazdaságilag, mind szakmailag. Személy szerint nekem megtisztelő és motiváló feladat, hogy egy másodosztályú csapat stábjában dolgozhatok és napról napra tovább fejlődhetek. A kollégákkal hamar kialakult az összhang, élvezem a közös munkát, már nagyon várom a rajtot.
 
Szakmai stábunk új tagja Kovácsevics Árpád, aki ugyan csak most csatlakozott hozzánk, de abszolút nem ismeretlen számára a szentlőrinci közeg, hiszen két évvel ezelőtt már dolgozott nálunk.
 
Kovácsevics Árpád: – Először is köszönöm Czerpán Istvánnak, a PVSK elnökének, hogy hozzájárult a szentlőrinci szerepvállalásomhoz, örömteli, hogy a két egyesület között ilyen korrekt a kapcsolat. Egyben köszönöm a szentlőrinci klub vezetőségének, hogy megkerestek, hogy kimondottan rám gondoltak – nagyon jólesett! Fiatal, tehetséges kapusokkal dolgozhatok, amit én nagyon szeretek. Igyekszünk megfelelni a kihívásoknak.
 
Erőnléti edzőnk, Tar András a második évére készül nálunk. Mondhatni, hogy a legjobbkor érkezett, hiszen tavaly ősszel, a szezon elején jött hozzánk, s rögtön átélhetett egy remek szereplést és egy feljutást.
 
Tar András: – Meglehetősen izgatott vagyok, hiszen ez egy nagy lépés a klub számára, és nekem is nagy kihívás. Szerintem egyértelműen a bentmaradás a cél, de úgy vélem, tudunk majd kellemes meglepetéseket szerezni. Nagyon várom ezt a szezont! Igaz, hogy még csak egy hét telt el, de szerintem jól összeállt a stáb, megvan az összhang, és a csapat is alakulóban van, jól dolgoznak a fiúk. Erőnléti edzőként a legfőbb célom az, hogy a játékosok ki tudják hozni magukból a maximumot, és persze minél kevesebb legyen a sérülés."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC