nb1.hu

Vezéráldozatot követelt a Bognár-csapat újabb győzelme

Balmazújváros – Szoros meccsen nyert a Budaörs. FRISSÍTVE!

 
Frissítés:
 
 
19.00: Enyhe agyrázkódással kiengedték a Debreceni korházból a Budaörs játékosát, Pethő Bencét. Az FC Hatvan kapusára, Gyulai Gergelyre műtét vár. Arc, és koponya csonttörést szenvedett a Pethő Bencével való ütközést követően.
 
 
 
16.01: Az NB II 17. helyén álló Budaörs 2–1-re legyőzte az NB III Keleti csoportjában 14. Hatvant a Balmazújvárosban megrendezett felkészülési mérkőzésen.
 
 
A Budaörs végig fölényben játszott, kijött a két csapat közötti osztálykülönbség. Bognár György együttese ugyanakkor sok helyzetet ki is hagyott, csak kettőt értékesített, így a hajrában szépítő Hatvan a végén szorossá tudta tenni az eredményt.
 
 
A 76. percben csúnyán összeütközött egymással a budaörsiek első gólját szerző Pethő Bence és Gyulay Gergely,  a hatvaniak kapusa, egyikük sem tudta folytatni a játékot.
 
 
Felmondott az Eb-t is megjárt közkedvelt kommentátor – NB1.hu
 
 
A gólok története: 
 
 
20. perc: Bata harcolt meg a labdáért a bal szélen, majd passzolt laposan középre, belül Pethő érkezett és a jobb alsó sarokba passzolt. 1-0.
 
 
53. perc: Bata cselezett remekül a tizenhatoson belül, majd ballal a jobb alsóba gurított kiszorított helyzetből 2-0
 
 
84. perc: Ordasi bravúrja után Mundi Roland passzolta a kapuba a labdát  2-1
 
 
 
Budaörs–Hatvan 2–1 (1–0)
 
Budaörs: Ordasi – Lajer, Csobánki, Gyurácz, Miskei, Papp, Árvai, Sajbán Miklós, Pethő, Sajbán Máté, Bata. Csereként beállt: Jeszenszky, Egyed, Menyhárt, Marques-Airosa. Vezetőedző: Bognár György
 
Hatvan: Gyulay – Tóth, Simon M., Petrezselyem, Purzsa, Bárkányi, Szabó B., Kész, Mundi Z., Nehéz. Csereként beállt: Aszódi, Karácsony, Hajdú, Grecsó. Vezetőedző: Híres Gábor
 
Gólszerzők: Pethő (20.) Bata (53.), ill. Mundi (84.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC