nb1.hu

Visszaesett a Csákvár, kapufáról is kifelé pattant a labda – reakciók

A gól nem ronthatta el a barcikaiak örömét.

November 3-án még a Csákvár vezette a tabellát 30 szerzett ponttal (a második MTK-nak is ennyi volt), Aznap, Ajkán nyert 2-0-ra az alakulat, és addigi teljesítménye alapján teljesen joggal került a tabella élére. 
 
Viszont azóta nagyot fordult a világ Visinka Ede csapatával. Otthon csak ikszre futotta a Tiszaújváros ellen, a legutóbbi játéknapon, a Kazincbarcika vendégeként viszont 3-1-es zakóba futott bele a gárda.
 
A Kazincbarcikáról viszont már többször jeleztük: Gálhidi György csapatát sehol, senki nem írhatja le, mert bárki ellen, bárhol képes győzelemre, igaz, vereséget szenvedni is. A Barcika ugyanis az egyik legszerényebb körülmények és költségvetéssel készülő gárda, így nemcsak a csákváriak legyőzése, hanem az eddigi eredménysora is megsüvegelendő (nem mintha a Csákváré nem lenne az).
 
A Barcika, vasárnapi sikerének is köszönhetően, masszív középcsapatként, 9. helyen áll a tabellán, míg a Csákvár a 3., 31 szerzett ponttal (ennyit szerzett a második Budafok is), de már 5 pontos hátrányban van az éllovas MTK-hoz képest.
 
A két gárda, egymás elleni mérkőzése urán így értékeltek a szakvezetők a boon.hu jelentése szerint:
 
Gálhidi György (Kazincbarcika): „Egy jó iramú, és színvonalas mérkőzésen győztük le az osztály egyik élcsapatát, szerintem teljesen megérdemelten. A srácok rengeteget dolgoztak, nagyon szép gólokat szereztek, sajnálom a kapott gólt, de ez semmiképpen sem rontotta el az örömünket.”
 
Visinka Ede (Csákvár): „Teljesítményünk elmaradt a várakozástól, és így pont nélkül utazhatunk haza. A barcikaiak jól futballoztak, rászolgáltak a győzelemre, mi nem tudtuk hozni a korábbi formánkat. Több volt a mérkőzésben, de nekünk sajnos a kapufáról is kifelé pattant a labda.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC