nb1.hu

Visszavették a keretbe a csodagólt szerző támadót

Békéscsaba – A lila-fehérek még nem nyertek meccset tavasszal.

 

A Békéscsaba 1912 Előre a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub vezetősége mérlegelve a lehetőségeket és a csapat érdekeit előtérbe helyezve – úgy döntött, hogy Birtalan Botondot visszahelyezi az első csapatba, hogy a 2016/2017-es tavaszi szezonban az első keretet segíthesse a kitűzött cél elérése érdekében.

 

Véber három győzelemmel rohamozná az élmezőnyt

„Korábban elkövettem egy baklövést, amely nem volt méltó egy sportember életviteléhez. A klubvezetés teljesen jogosan szabott ki rám szankciót, amit természetesen elfogadtam – mondta Birtalan Botond a klub honlapjának. – Igyekeztem az NB III-as csapatban olyan teljesítményt nyújtani, amivel bizonyíthattam hozzáállásomat. A héten többször beszélgettünk a vezetőséggel, ennek eredményeképpen sikerült tisztáznunk a helyzetet, így a mai naptól fogva újra az első csapattal készülhetek. Szeretnék elnézést kérni a klubtól, a csapattól, szurkolóinktól a kialakult szituáció miatt és ígérem, hogy az újabb lehetőséggel élni fogok. Ezután már nekem kell a pályán bizonyítani, hogy mindenki láthassa, továbbra is helyem van az első keretben. Tudom és tisztában vagyok vele, hogy több ilyen esélyem nem lesz, így minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a csapatért és a klubért, hogy elérhessük a kitűzött célunkat” – tette hozzá a Békéscsaba támadója, akinek a korábbi Gyirmót elleni skorpiórúgásos gólja bejárta az egész világot.

 

Birtalan Botond a 2016/2017-es szezon másodosztályú mérkőzésein eddig 1090 percet töltött a pályán, mialatt összesen háromszor talált a kapuba. Az NB III-as bajnokságban pedig 360 játszott perc és 2 gól szerepel a neve mellett.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC