nb1.hu

Waltner Róbert szerint Tóth András ellen is létezik ellenszer

Utolsó előttihez látogat a Rákóczi.

Az őszi szezon legnagyobb meglepetését az újonc Kaposvár okozta. Waltner Róbert csapata a harmadik helyen telelhetett, ráadásul a Magyar Kupában is érdekelt még a Rákóczi, mert a zöld-fehérek az Újpestet is kiejtették a legutóbbi körben. 
 
Papíron, elméletileg, könnyű mérkőzéssel kezdenek a somogyiak, mert az utolsó előtti Mosonmagyaróvár vendégei lesznek, ám a pályaválasztóról tudni kell, hogy Tóth András vezetőedzővé történt kinevezése óta, szárnyakat kapott.
 
Erre hívta fel a figyelmet a holnapi bajnoki előtt a klubhonlapon, Waltner Róbert, a Kaposvár vezetőedzője is.
 
„Nem lesz könnyű mérkőzés, de eddig egyik sem volt az. Jó edzője van a Mosonmagyaróvárnak, akivel eddig jól is szerepelnek. A téli felkészülés alatt újabb öt hetet tudtak együtt dolgozni. Biztos, hogy ennyi idő alatt Tóth András a saját képére formálta a csapatot. Idegenben játszunk, ami soha nem könnyű, de mindent megteszünk majd a győzelemért. Ráadásul a kieső helyen álló csapatok ellen mindig nehezebb játszani, de mindenre megvan az ellenszer, remélem, hogy mi majd elő tudjuk húzni azt a tarsolyunkból. A fiúk motiváltak, akárcsak én. Már nagyon várjuk a rajtot. Remélem, hogy az őszihez hasonló teljesítményt nyújtunk majd ebben a félévben is. Ezért dolgoztunk a felkészülés alatt. Jól sikerült az elmúlt pár hét, de, hogy mennyire azt igazából az eredmények fogják megmutatni. Remélem, hogy sikerrel vesszük az első akadályt.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC