nb1.hu

Waltner szerint "abból kell főzni, ami van"

Pontot szereznének.

 

A rakoczifc.hu közleménye:

 

"A Merkantil Bank Liga NB II. második fordulójában Putnokon lép pályára csapatunk a Kazincbarcika ellen. A vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődő találkozót Berényi Tamás vezeti majd, míg segítői Szécsényi István és Kovács Gábor lesznek.

 

A kazincbarcikaiak ideiglenes otthonában, a putnoki Várady Béla Sportközpontban játssza következő bajnoki találkozóját együttesünk. Az első forduló egyik csapat számára sem alakult jól, hiszen együttesünk vereséggel mutatkozott be a másodosztály idei szezonjában, akárcsak a Kazincbarcika.

– Azért dolgoztunk egész héten, hogy kijavítsuk az előző hétvégi mérkőzést – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Akkor sajnos már a harmadik percben egy elkerülhető gólt kaptunk, ami után nem tudtunk felállni. Ezen már nem tudunk változtatni, de a jövőn igen. A Kazincbarcika egy jó csapat, több mérkőzésüket megnéztük, sikerült feltérképezni őket, igen kellemetlen ellenfél. Idegenben mindig nehezebb játszani, de remélem, sikerrel vesszük a következő akadályt.

A kazincbarcikaiak Nyíregyházán szenvedtek vereséget, egy hajrában esett góllal. Nem vár könnyű mérkőzés csapatunkra Putnokon, hiszen, ahogy Hegedűs Dávid fogalmazott, nagyon kiegyenlített a másodosztály. – Sajnos rosszul kezdtük a bajnokságot, a következő mérkőzésen mindenképpen jobb játékot kell nyújtanunk. A három pont reményében utaznunk Putnokra, de ezért sokkal többet kell tennünk, mint az előző meccsen– tette hozzá csapatunk középpályása, aki a Gyirmót elleni mérkőzésen a kapitányként léphetett pályára. – Nagyon kiélezett az NB II. mezőnye, sokszor csak az aktuális forma fog dönteni.

Hegedűs Dávid az előző szezonban még a Kazincbarcika együttesét erősítette. Ezzel kapcsolatban elmondta: nem csinál presztízskérdést abból, ha volt csapat ellen kell futballoznia, ugyanúgy készül, mint a többi mérkőzére. A mérkőzést sérülés miatt Nagy Krisztián, Szabó Alex és Zsiga Ervin is kénytelen kihagyni.

– Mindig abból kell főzni, ami van, remélem, aki lehetőséget kap, az élni fog vele – tette hozzá Waltner Róbert.

A kazincbarcikaiak honlapja arról adott tájékoztatást, hogy a vendég szurkolók 800 forintos belépő ellenében tekinthetik meg a mérkőzést.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC