nb1.hu

Waltnerék, az Újpest és az őszi korona

Más kávéházról beszélt a sikeredző.

Újonc a Kaposvár a másodosztályban, de Waltner Róbert csapata úgy áll a harmadik helyen a tabellán, hogy csak 3 ponttal van lemaradva a második, azaz, feljutó helyen álló Zalaegerszegtől.
 
Amit Waltner és a csapata tesz, azelőtt kalapot kell emelni, hiszen a bajnokság előtt sokan csak legyintettek a Rákóczival kapcsolatban, azt állítván, örüljenek, ha bentmaradnak valahogy. Minden kétkedőre rácáfoltak a zöld-fehérek, és az őszi teljesítményükre úgy tehetnék fel a koronát (az őszi szezon véget ért, az idén hátralévő két bajnokit a tavaszi szezonból hozták előre), ha maradandót alkotnának a címvédő ellen is a Magyar Kupában.
 
A sikeredző, azaz Waltner Róbert a következőket mondta a klub honlapjának a holnapi megmérettetéssel kapcsolatban:
 
– Várjuk a mérkőzést, melyen megpróbáljuk megnehezíteni az Újpest dolgát. Mint minden mérkőzésen ezen is megpróbálunk győzni, de tudjuk, hogy nem az a realitás, hogy megnyerjük a sorozatot. A vezetőség nem tűzött ki konkrét célt a kupával kapcsolatban, megpróbálunk minél jobban játszani, remélem, hogy egy jó mérkőzést látnak majd a nézők. A játékosok motiváltak, hogy egy NB I-es csapat ellen játszhatnak. A bajnokságban szépen szerepeltünk, az őszi szezont a harmadik helyen zártunk, aminek nagyon örülünk, de a kupa mindig más, mint a bajnokság. Az Újpest az előző kiírásban is megnyerte a kupát és idén is ez a céljuk, hogy ezáltal induljanak az Európa-ligában. Nehéz mérkőzésre számítok, tudjuk, hogy más kávéház az NB I. Nincs verhetetlen csapat, így nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC