nb1.hu

Zárul az NB II: nagy csata lesz a bronzért – a forduló programja

Nagy ünneplés lesz Kaposváron.

Az NB I-hez hasonlóan a másodosztályban is az utolsó fordulót rendezik meg vasárnap. Az már korábban biztossá vált, hogy a Zalaegerszeg végez az élén, a kék-fehérek mögött pedig a Kaposvár zár a második helyen, vagyis ez a két alakulat szerepelhet a következő szezonban az OTP Bank Ligában. A zalaegerszegiek a Vasassal csapnak össze. Ennek a bajnokinak a Vasas szempontjából van nagyobb tétje, hiszen Szanyó Károly együttese egy győzelemmel biztosíthatná be a harmadik helyét. A Vasas-ZTE rangadót az M4 Sport élőben fogja közvetíteni. 
 
A Vasas mögött a Gyirmót foglalje el a negyedik pozíciót, Liptákék hátránya csupán egy pont, így a gyirmótiak is bízhatnak a dobogóban. Hannich Péter legénysége Nyíregyházán lép pályára a záró körben. Érdekesség, hogy a Szpari decemberben már megtréfálta az ellenfelét, hiszen Villám öngóljával 1-0-s győzelmet aratott a gyirmóti stadionban. Ekkor még egyébként a Gyirmót volt az éllovas. 
 
Kaposváron nagy ünneplésre készülnek, a Soroksár elleni meccs után kapják meg a játékosok az ezüstérmüket, majd ezt követően egy vacsora vár az egész csapatra. Waltner Róbert abban bízik, hogy sok szurkoló látogat el majd az összecsapásra. 
 
Az sem titok már, hogy a Monor, Mosonmagyaróvár, Cegléd hármas búcsúzik az NB II-től. A monoriak a Budafok ellen szépíthetik kicsit a bizonyítványukat, a Mosonmagyaróvár Győrben szerepel, míg a Cegléd a Siófok otthonában próbálkozhat meg a három pont begyűjtésével. 
 
A 38. forduló programja: 
 
14.30: Balmazújváros–Vác FC
14.30: Vasas–ZTE FC (Tv: M4 Sport)
14.30: BFC Siófok–Ceglédi VSE
14.30: Csákvár–Budaörs
14.30: ETO FC Győr–Mosonmagyaróvári TE
14.30: Békéscsaba–Kazincbarcika
14.30: Nyíregyháza Spartacus–Gyirmót FC Győr
14.30: Kaposvári Rákóczi FC–Soroksár
14.30: Tiszakécske–Dorogi FC
14.30: Monor–Budafoki MTE
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC