nb1.hu

Zoran Spisljak bízik csapata zsinórban hetedik győzelmében

Csákvár – Toldi Gáborék megpróbálják megállítani a viharsarki expresszt.

A Merkantil Bank NB II 12. fordulójában a 13. helyen álló Csákvár fogadja azt a Békéscsabát, amely zsinórban hat mérkőzést nyert, és a gyenge kezdés után már az 5. helyen tanyázik.

 

Az összecsapás előtt a Csákvár edzője, Toldi Gábor elmondta, hogy szeretnék megállítani a viharsarki expresszt, míg a Békéscsaba trénere, Zoran Spisljak bízik benne, hogy csapata tovább húzza győzelmi szériáját.

 

Toldi Gábor (Csákvár): – Eddig is tudtuk, az előző vasárnapi összecsapás pedig csak erre erősített rá, nincs lefutott találkozó az idei NB II-ben. Erre alapozva bízom abban, hogy a tizenkettedik fordulóban, a Békéscsaba ellen is sikerül szaporítani pontjaink számát. Tisztában vagyunk vele, a lila-fehérek remek formában érkeznek hozzánk, zsinórban hat meccset nyertek és már az első helyet ostromolják. Ennek ellenére megpróbáljuk megállítani a száguldó viharsarki expresszt.

 

Zoran Spisljak (Békéscsaba): – Sajnos a csákvári pályán eddig még nem sikerült jó eredményt elérnünk. Szerencsénk sem volt, hiszen visszaemlékezve a korábbi találkozásokra, a lehetőségeink akkor is megvoltak. Most viszont egészen más a helyzet, ez már egy új bajnokság és két teljesen másik csapat mérheti össze ismét erejét. Jó passzban és sorozatban vagyunk, a csapat mindenféle értelemben készen áll, hogy a megkezdett és befektetett munkát tovább kamatoztassa. Természetesen három pontért utazunk vendéglátóinkhoz és ennek érdekében minden lehetőt meg is fogunk tenni. Van pár játékos, aki egy kicsit fáradtabb – de ez érthető is, hiszen nagyon kemény munkát végeztünk. Huszárra és Fehérre még nem számíthatok, a többiek elvileg bevethetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC