nb1.hu

Zsinórban negyedik meccsét is behúzta a Békéscsaba

Pécs – A Kozármisleny három nyert meccs után kapott ki.

Csütörtök este a 9. helyen álló Kozármisleny fogadta a 14. Békéscsabát. Pikáns összecsapásra volt kilátás, ugyanis az újonc utóbbi három mérkőzését megnyerte, csakúgy mint a vendég lilák, akik a gyenge rajt után most kezdenek belelendülni a játékba.

 

Az első félidő nyíltsisakos játékot hozott, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei. Hazai részről főleg az ex-győri Marko Dinjar volt veszélyes, míg a Békéscsabában a korábbi NB II-es gólkirály, Urbin Péter volt a legaktívabb.

 

A fordulás után a Békéscsaba kezdett aktívabban, különösen Birtalan Botond volt elemében, azonban a Kozármisleny kapusa, Helesfay Donát  nagyon jó napot fogott ki, azonban a 72. percben már nem volt ellenszere Gránicz Patrik lövésére (0-1). Az utolsó shúsz percben a Kozármisleny mindent megtett az egyenlítésért, de a fellazult védelemnek Spitzmüller István adta meg a kegyelemdöfést a 91. percben.

 

A Békéscsaba ezzel behúzta a három pontot és zsinórban negyedik mérkőzését hozta a bajnokságban.

 

Merkantil Bank NB II, 9. forduló

 

HR-Rent Kozármisleny-Békéscsaba 1912 Előre 0-2 (0-0)

G.: Gránicz (72.), Spitzmüller (91.)

 

Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Gubacsi, Racskó, Dinjar – Tóth M., Kocsis – Városi, Wittrédi, Sinanovic – Kemény. Vezetőedző: Kovács Zoltán

Békéscsaba: Ribánszki – Bagi, Kelemen D., Szélpál N., Fabio – Viczián – Szalai D., Nagy I., Birtalan B., Juhász Gy. – Urbin. Vezetőedző: Zoran Spisljak

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC