nb1.hu

ZTE: még nem dőlne el

Tisztán lát a vezetőedző.

Három ponttal megy a második, feljutó helyen álló a ZTE vasárnapi ellenfele, a Kaposvár előtt. Dobos Barna csapatára igazi erőfelmérő vár, pláne azért, mert idegenben kell bizonyítania a zalai csapatnak. Tavasszal eddig háromból három meccset nyertek meg a kék-fehérek, ha újra diadalt aratnak, akkor hat ponttal léphetnek el riválisuk előtt.
 
„Még tizennégy meccsünk van hátra az idényből, számomra az a legfontosabb, hogy ezeken annyi pontot szerezzünk, ami elegendő a feljutáshoz, de persze nem mindegy az sem, hogy a megfelelő pontszámot mikor gyűjtjük össze, szeretnénk, ha ez minél hamarabb megtörténne. Tudjuk, hogy hétvégi ellenfelünk jó csapat, amit az eredményei is bizonyítanak, de ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni azért, hogy elhozzuk a három pontot. Olyan szempontból mondhatjuk döntő jelentőségűnek a rangadót, hogy ha nyerünk, olyan előnybe kerülhetünk a Kaposvárral szemben, amit lehet, hogy már nem fognak tudni behozni. A hat pont már egy jelentősebb előny lenne, de ha azt nézzük, hogy utána még mindig lesz 13 forduló, eldőlni nem fog a feljutás. Azt nem mondanám tehát, hogy minden eldől vasárnap, de az biztos, hogy szeretnénk visszavágni a Kaposvárnak: ősszel nem tudtunk pontot szerezni ellenük, idegenben győztek le minket, most nekünk kell bizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk idegenben legyőzni őket. Erre igenis képes a csapat” – mondta a klub honlapjának.
 
A ZTE vezetőedzője tehát pontosan tudja, milyen jellegű feladat vár a játékosaira, mint ahogyan azzal is tisztában van nagyon helyesen, hogy ha nyernek, akkor sem dőlhetnek hátra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC