Ajka: háromból három - m.nb2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben

Ajka: háromból három

2020. január 24. péntek 08:16  | Juhász Gergely
NB2

Két összevetésben is háromból három.

Lassan rajtol az NB II is az NB I után, harmadszorra lépett pályára idén az Ajka.
 
A harmadik idei edzőmeccsén a Pápa ellen lépett pályára az Ajka, nem sok esélyt adtak az NB III-as ellenfelüknek. Az NB II-ben szereplő klub az előző két edzőmeccsét is győzelemmel fejezete be, ráadásul kapott gól nélkül, ahogy most is. Az első félidőben kettőt, míg a második egyet gurítottak a pápai kapus hálójába, miközben meg tudták őrizni a sajátjuk érintetlenségét. Az NB II idei első fordulójában Kazincbarcikára látogat az Ajka.
 
A két vezetőedző így értékelt a meccs után:
 
Kis Károly (Ajka): ,,Jó iramú meccsen lendületesen, dinamikusan játszottunk. Megfelelő számú helyzetet alakítottunk ki, pozitív az is, hogy most sem kaptunk gólt."
 
Lengyel Ferenc (Pápa): ,,Jó volt nekünk ez a találkozó. Olyan terhelést kaptunk, amelyet edzéssel nem tudunk megoldani."
 
FC Ajka-Perutz FC 3-0 (2-0)
 
Ajka, 100 néző. V.: Ryan Lee.
 
FC Ajka: Horváth D. – Kovác N., Heffler, Tar, Horváth P. – Lengyel, Tóth, Csizmadia, Soltész – Zamostny, Nagy K. Csereként lépett pályára: Balogh, Nagy E., Csaba, Nagy I., Nagy B., Stoiacovici, Kenderes, Lakatos, Oláh, Rózsahegyi, Illés.
Vezetőedző: Kis Károly.
 
Pápai Perutz FC: Szigeti – Iványi, Császár A., Hanzl, Molnár T., Dóczi, Böröczky, Zsirai, Baldauf, Szabó Zs., Irmes. Csereként lépett pályára: Keserű, Benecz, Farkas B., Márton, Cseke, Császár J., Szilágyi, Katona, Farkas D., Nagy T., Kalász.
Edző: Lengyel Ferenc.
 
GÓLOK TÖRTÉNETE, A VEOL.HU BESZÁMOLÓJA SZERINT:
 
14.perc: A 14. percben Kovács N. beadásszerű lövése a felső lécen landolt. A 23. percben Kovács N. futott fel a jobb oldalon, beadása után Tóth fejesét Szigeti hárította, a kipattanónál Csizmadia volt a legjobb helyen, 1-0.
 
41.perc: A 41. percben Zamostny kapott jó indítást, először a kapusba a lőtt, a kipattanót már a hálóba helyezte, 2-0.
 
73.perc: A 73. percben Kenderes lövését blokkolták, a lecsorgó labdát Illés szerezte meg, és 15 méterről a bal alsóba lőtt, 3-0.

LEGFRISSEBB HÍREK

PNDRGN.HU